Σε σοκ η οικογένεια της Μαντόνα: Τη βρήκαν αναίσθητη, διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ

«Πιστέψαμε ότι μπορεί να τη χάσουμε», δήλωσαν συγγενείς της

Bίντεο για τη Μαντόνα - Στούντιο 4

Στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες η Μαντόνα, και την Τετάρτη ανακοινώθηκε πως αναβάλλεται η προγραμματισμένη περιοδεία της.

Η κατάστασή της ήταν τόσο σοβαρή που οι συγγενείς της «προετοιμάζονταν για το χειρότερο», όπως δήλωσε μέλος της οικογένειας στη DailyMail.

Η 64χρονη τραγουδίστρια εντοπίστηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη το Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Την Τετάρτη, ο μάνατζέρ της Guy Oseary ανακοίνωσε ότι έπασχε από «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» και χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει. Έτσι, ανέβαλε την περιοδεία της, που επρόκειτο να ξεκινήσει στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου.

«Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να τη χάσουμε»

Μαντόνα: Βρέθηκε αναίσθητη - «Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να τη χάσουμε»

Συγγενείς της Μαντόνα δήλωσαν ότι πέρασαν τραυματικές ημέρες χωρίς να είναι σίγουροι αν η βασίλισσα της ποπ θα τα καταφέρει. Ένα από τα κοντινά της πρόσωπαμ είπε ότι η κατάρρευση ήταν ένα κάλεσμα αφύπνισης για εκείνη, η οποία πιστεύει ότι είναι «ανίκητη» και πίεζε τον εαυτό της υπερβολικά πολύ για να προετοιμαστεί για την περιοδεία.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά προς ποια κατεύθυνση θα εξελισσόταν όλο αυτό και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο», αναφέρει το συγγενικό της πρόσωπο.

«Γι' αυτό το λόγο κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο» συμπληρώνει, ενώ τονίζει ότι «όλοι πίστευαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top