Πήρε εξιτήριο η Μαντόνα μετά την εισαγωγή της στη ΜΕΘ

Επέστρεψε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη

Δείτε βίντεο-αφιέρωμα στη Μαντόνα από την εκπομπή Στούντιο 4

Η Μαντόνα πήρε εξιτήριο από το νοσκομείο και βρίσκεται στο σπίτι της και σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, αφού η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί σημαντικά

Στην εντατική η Μαντόνα - Αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της

Η σούπερ σταρ μεταφέρθηκε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό ασθενοφόρο, κι όπως αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον της στο CNN: «Οι γιατροί είναι σε αδιέξοδο». Kανένας δεν έχει ανακαλύψει τι προκάλεσε τη μόλυνσή, όμως έκριναν την κατάστασή της σοβαρή κι έτσι χρειάστηκε να μπει στη ΜΕΘ. Η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη

Η Μαντόνα σε κινηματογραφική πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη το 2009

Η Μαντόνα σε κινηματογραφική πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη το 2009 /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Η MailOnline αποκάλυψε ότι άνθρωποι που συνεργάζονταν με τη Μαντόνα εδώ και πολλά χρόνια, αναστατώθηκαν όταν έμαθαν ότι βρέθηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη το Σάββατο, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και στη συνέχεια διασωληνώθηκε. Έπειτα πήραν τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσουν την περιοδεία για τα 40χρόνια της θρυλικής καριέρας της. Εκείνο που τους θορύβησε περισσότερο ήταν ότι η έναρξη της περιοδείας επρόκειτο να γίνει στις 15 Ιουλίου στο Βανκούβερ του Καναδά, μόλις τρεις εβδομάδες μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

H τελευταία ανάρτηση της Μαντόνα πριν μπει στην εντατική

Την Τετάρτη, ο μάνατζερ της, Γκάι Οσίρι, σε ανακοίνωσή του, αποκάλυψε ότι η Μάντι προσβλήθηκε από σοβαρή βακτηριαδιακή λοίμωξη και χρειάστηκε χρόνο για να αναρρώσει.  

Μαντόνα: Συναντήθηκαν οι μάνατζέρ της για το ενδεχόμενο θανάτου της!

Μέλος της οικογένειάς της αποδίδει την κατάρρευση της στην εξαιρετική πίεση που άσκησε στον εαυτό της, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της περιοδείας της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top