Μαντόνα: Συναντήθηκαν οι μάνατζέρ της για το ενδεχόμενο θανάτου της!

Παγκόσμια ανησυχία για την σταρ που νοσηλεύεται με βακτηριακή λοίμωξη

Παγκόσμια ανησυχία επικρατεί για την υγεία της Μαντόνα, η οποία νοσηλεύεται στην Εντατική με βακτηριακή λοίμωξη!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι μάνατζερ της έκαναν επείγουσα συνάντηση στο Zoom, για να διαχειριστούν την κατάσταση που έχει προκύψει, αλλά και το τι θα συμβεί σε περίπτωση που η ποπ σταρ φύγει από τη ζωή.

Όπως γράφει η Daily Mail, η ομάδα της τραγουδίστριας εξέφρασε την ανησυχία της όταν έμαθε ότι η Μαντόνα βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αντιμέτωπη με την επικείμενη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης περιοδείας της για την 40ή επέτειο στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου, η ομάδα πήρε την απόφαση να αναβάλει την περιοδεία για να δώσει προτεραιότητα στην ανάρρωση της τραγουδίστριας.

Την ίδια στιγμή η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, η οποία βρισκόταν στο Παρίσι, μόλις έμαθε για την κατάσταση της μητέρας της αμέσως έσπευσε στο πλευρό της, δείχνοντας το ενδιαφέρον και την υποστήριξή της. 

Ο μεγαλύτερος γιος της Μαντόνα, Ρόκο, πήγε στις ΗΠΑ για να είναι μαζί με τη μητέρα του και εθεάθη έξω από την κατοικία της στο Σέντραλ Παρκ.

Πηγές από το περιβάλλον της Μαντόνα αποκάλυψαν την αμείλικτη αφοσίωσή της στην τελειοποίηση της περιοδείας, με αυστηρές πρόβες έξι ημέρες την εβδομάδα. Γνωστή για την τελειομανία της, οδηγούσε τους γύρω της στα όριά τους. 

Η περιοδεία Celebration Tour της Μαντόνα, η οποία είχε προγραμματιστεί από τις 15 Ιουλίου 2023 έως τις 30 Ιανουαρίου 2024 και περιελάμβανε 84 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, θα επαναπρογραμματιστεί μετά την ανάρρωσή της. Αυτή η περιοδεία σηματοδοτεί τη δωδέκατη συναυλιακή περιοδεία της Μαντόνα και οι θαυμαστές της περιμένουν με ανυπομονησία ενημερώσεις για την υγεία της και τις νέες ημερομηνίες της περιοδείας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top