Θανάσης Πατριαρχέας: «Έγινε χαμός ότι συνάδελφος έχασε ρόλο από εμένα!»

Όσα είπε ο γοητευτικός ηθοποιός για τη δήλωση άλλου... καρδιοκατακτητή

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Θανάση Πατριαρχέα

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ το απόγευμα της Τρίτης ήταν ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την καριέρα του, τις τρεις κορούλες που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Βίβιαν Δράκου, την ομοιότητά του με τον Γιώργο Παράσχο και τον ρόλο που του... έφαγε! 

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου: Το όνομα της τρίτης κορούλα τους

Ο ζεν πρεμιέ δεν έκρυψε ότι η εξωτερική του εμφάνιση βοήθησε στην καριέρα του: «Η εμφάνισή μου με βοήθησε υποκριτικά. Πάντα βοηθάει! Η εμφάνιση είναι ένα εισιτήριο. Κάποιος είχε πει ότι η εμφάνιση είναι και ταλέντο. Αλλά νομίζω ότι εν προκειμένω έπρεπε να το συντηρήσω. Δεν έφτανε να είμαι ψηλός και σχετικά εμφανίσιμος. Θεωρώ ότι έχει ξεπεραστεί προ πολλού σε εμένα αυτό!». 

Γιώργος Παράσχος VS Θανάσης Πατριαρχέας: Ποιος είναι πιο... γόης

Γιώργος Παράσχος VS Θανάσης Πατριαρχέας: Ποιος είναι πιο... γόης; 

Σε άλλο σημείο τη συνέντευξης ρωτήθηκε για τη δήλωση που είχε κάνει για εκείνον ο Γιώργος Παράσχος. Ο ηθοποιός είχε πει χαριτολογώντας ότι έχασε ρόλο εξαιτίας της ομοιότητάς του με τον Θανάση Πατριαρχέα. «Μου το έχουν πει. Το είδα κιόλας και το διάβασα. Τον είδα από κοντά τον άνθρωπο και χάρηκα! Είναι ένας κούκλος και δε νομίζω ότι είμαι τόσο εμφανίσιμος. Πέρα από τούμπανο που λες και γυμνασμένος, είναι πολύ όμορφο και καλό παιδί», απάντησε. 

Δείτε το μίνιμαλ σπίτι του Θανάση Πατριαρχέα!

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι: «Αυτό που έγινε και διάβασα μετά από όλο αυτό το τζέρτζελο, μάλλον μοιάζουμε... Μετά έγινε χαμός ότι "έχασε έναν ρόλο από τον Θανάση Πατριαρχέα". Επ’ ουδενί δεν έφταιγα εγώ. Το είπε πολύ χαριτωμένα... Εγώ το κατάλαβα γιατί διάβασα κάποια πράγματα -μετά σταμάτησα να διαβάζω- κι ήρθε ο άνθρωπος και με είδε στο θέατρο από κοντά και χάρηκα πάρα πολύ».

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι πλέον πατέρας... τριών κοριτσιών!

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι πλέον πατέρας... τριών κοριτσιών!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top