Φάνης Μουρατίδης: Γιατί σταμάτησαν τα γυρίσματα της β' σεζόν του Maestro;

«Μπορεί να μην είμαι εστεμμένος αλλά είμαι μεταγλωττισμένος»

Την περασμένη σεζόν απολαύσαμε τον Φάνη Μουρατίδη στον ρόλο του «κακού» στο Maestro. Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στο cast της συγκεκριμένης σειράς που μάλιστα ταξίδεψε έως το Netflix.

«Ήταν ένα θείο δώρο το Maestro. Ήμασταν σίγουροι ότι θα ήταν μια ωραία δουλειά αλλά δεν περιμέναμε ότι θα έχει αυτή την ισχυρή δυναμική. Στους Παξούς που υπήρχαν αρκετοί από το εξωτερικό, μας μιλούσαν για τη σειρά. Κάποιοι από αυτούς ήξεραν ότι ήμασταν εκεί γιατί τα παιδιά ανέβαζαν post. Ένας Άγγλος τραγούδησε το “Τυχερό Αστέρι” είναι στα ελληνικά, το πάλευε και ήταν πολύ συγκινητικό. Δίπλα του τον εμψύχωνε η Χαρούλα. Πού να φανταστεί ότι έχει δίπλα του την μεγαλύτερη τραγουδίστρια της χώρας;», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

Χάρις Αλεξίου: «Νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα την καριέρα μου»

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τον λόγο που έχουν σταματήσει τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Maestro. «Σταματήσαμε τα γυρίσματα λόγω της πολυκοσμίας που έχει το νησί. Θα συνεχίσουμε από τον Σεπτέμβρη και μας έχουν μείνει άλλα έξι επεισόδια. Με αυτά τα παιδιά, με αυτή τη δουλειά, με αυτό το κλίμα σε αυτό το νησί, για μένα είναι μαγικό. Είναι πλέον το σημείο αναφοράς μου!».

Φάνης Μουρατίδης

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός υποδύεται τον «κακό» αφού το ίδιο έχει συμβεί και στη σειρά «Έτσι ξαφνικά»: «Όταν κάναμε το «Έτσι ξαφνικά» έκανα αυτόν που είχε καταστρέψει όλη την οικογένεια, τον βιαστή. Μετά δεν έκανα ξανά τον κακό. Πέρασαν χρόνια για να τον ξανακάνω. Υπήρξαν άνθρωποι από το φιλικό μου περιβάλλον που μου έλεγαν ότι το μάτι μου γελάει και δεν θα μπορέσω να το κάνω.  Εγώ τα τελευταία χρόνια κάνω κωμωδία και το συν του Χριστόφορου είναι ότι με σκέφτηκε. Ήμουν από τους πρώτους που με σκέφτηκε και από την αρχή είχε στο μυαλό του έναν σκοτεινό και ιδιαίτερο χαρακτήρα. Είναι μυστήριος χαρακτήρας».

Παπακαλιάτης: Μας συστήνει το νεότερο μέλος του cast του Maestro

Κλείνοντας, σχολίασε και το κομμάτι της ομοφυλοφιλίας που βλέπουμε στην επιτυχημένη σειρά: «Είναι από τα πράγματα που έχω συζητήσει με τον Χριστόφορο. Περισσότερο είναι ένας φορέας, ένας γονιός που προσπαθεί να είναι πολιτισμένος με κάτι που δεν μπορεί να είναι. Τον ενοχλεί και προσπαθεί να το διαχειριστεί με ένα τρόπο πιο open. Αλλά αυτός προκαλεί όλη την καταστροφή, γιατί αυτός λέει τα πάντα στον Χαράλαμπο. Ίσως αυτό είναι ένα κομμάτι που ανήκει στην υποκρισία της κοινωνίας. Ο Χριστόφορος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Για τα πάντα υπάρχει έρευνα, κουβέντα, σκέψη και τι θέλουμε να πετύχουμε με αυτό. Το μοναδικό πράγμα που εισπράττω είναι ότι η σειρά έχει καταφέρει χωρίς να κατευθύνει, να φτιάξει τις συνθήκες να πάρει ο θεατής τη δική του θέση και να αποφασίσει τι σκέφτεται να κάνει με τη ζωή του. Δε θεωρώ ότι έχουν γίνει τρομακτικά βήματα για την ομοφυλοφιλία αλλά έχουν γίνει κάποια. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας! Χάρηκα πολύ που μεταγλωττίστηκα! Μπορεί να μην είμαι εστεμμένος αλλά είμαι μεταγλωττισμένος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top