Μαρία Ιωαννίδου: «Είχα αυτή τη δήθεν φίλη που με έκλεψε κανονικά»

Όσα είπε για τη φήμη ότι το σπίτι της βγήκε στο σφυρί!

Δείτε όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου στο Breakfast@Star

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο Breakfast@Star σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα και το πρόβλημα με το σπίτι της

«Είμαι σε μια από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής μου. Έχω προβλήματα με τα οικονομικά μου, έτυχαν κάποιες ατυχίες με το σπίτι μου, έκανα κάτι βλακείες και θα τις διορθώσω, διορθώνονται...», είπε η γνωστή χορεύτρια κι ηθοποιός.

«Έκανα 40 χημειοθεραπείες. Με είχαν ετοιμοθάνατη, ότι φεύγω»

«Είναι αυτή η παλιά ιστορία με το θέμα της σχολής, που είχα αυτή τη δήθεν φίλη, η οποία με έκλεψε κανονικά. Υπέγραφε ό,τι αγόραζε -ακόμα και σε ταξί να έμπαινε- ως Ιωαννίδου. Αυτό είναι ακόμη μηνύσιμο, μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή», διευκρίνισε στη συνέχεια. 

Ιωαννίδου: «Είναι η τελευταία συνέντευξη που δίνω. Με επηρέασε η Σκορδά»

«Έχω τον σύντροφό μου», απάντησε η Μαρία Ιωαννίδου για το αν έχει κάποιον να τη στηρίζει στα δύσκολα. «Τι είναι αυτά, καλέ; Ντροπή! Σας παρακαλώ πολύ, προς Θεού! Κανένα σπίτι δεν βγαίνει σε πλειστηριασμό και φτου σε όποιον το έγραψε. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, υπάρχει περίπτωση ότι θα πρέπει να δώσω μόνο 30.000 ευρώ και τελείωσε η ιστορία», αντέδρασε φανερά εκνευρισμένη στις φήμες περί πλειστηριασμού της κατοικίας της.

Η Μαρία Ιωαννίδου δε χάνει στιγμή το κέφι και... την ευλυγισία της! 

Η Μαρία Ιωαννίδου δε χάνει στιγμή το κέφι και... την ευλυγισία της! 

«Είχα πει κάποια στιγμή ότι μπορεί να πουλούσα το σπίτι μου, γιατί υπάρχουν οικονομικά προβλήματα κι επηρεασμένοι από αυτό κάποιοι με τη φαντασία τους το μεγαλοποίησαν για να κάνουν φασαρία. Παιδιά, λίγο σεβασμό», διευκρίνισε η Μαρία Ιωαννίδου. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top