Μαρία Κορινθίου: Το πρώτο μήνυμα μετά το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1

«Με δυο τρεις ανθρώπους δεν συνδέθηκα», έγραψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου / Βίντεο: Πρωινό

Σαν «βόμβα έσκασε η αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το «Πρωινό», μόλις λίγες εβδομάδες πριν η εκπομπή ρίξει αυλαία για τη φετινή σεζόν. Ο τηλεοπτικός σταθμός Αντ1 ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (19/06) τη λύση της συνεργασίας του με την ηθοποιό, στην οποία ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Μαρία Κορινθίου: Όσα οδήγησαν στην «έκρηξη» και την απομάκρυνσή της 

Πριν από λίγη ώρα η Μαρία Κορινθίου πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της με τον κανάλι του Αμαρουσίου. 

Μαρία Κορινθίου: Έχω χάσει την υπομονή μου με το «Πρωινό» 

Σύμφωνα με όσα σημείωσε, υπήρχαν κάποια προβλήματα που παρά τις προσπάθειες, τόσο της ίδιας, όσο και της διοίκησης, δεν επιλύθηκαν, με αποτέλεσμα να πάρουν από κοινού αυτήν την απόφαση. Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι πουθενά στη δημοσίευσή της δεν ανέφερε το όνομα του πρώην συνεργάτη της, Γιώργου Λιάγκα.

Μαρία Κορινθίου: Το πρώτο μήνυμα μετά το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1

«Πάντα αυτό το χαμόγελο θέλω να έχω στα χείλη μου και πάντα με ψηλά το κεφάλι. Είμαι ένας άνθρωπος που 20 χρόνια που με γνωρίζετε με διακατέχει η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των πραγμάτων. Όλα καλά και ευλογημένα!

Συνδέθηκα με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό….και με άλλους δυο-τρεις όχι. Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ένα κανάλι που έχω προσωπικές σχέσεις χρόνων και με ανθρώπους της διοίκησης που σέβομαι και εκτιμώ.

Με κοινή λοιπόν λύση συμβολαίου, με συζητήσεις ανθρώπινες αυτές τις δύο ημέρες και από τις δύο μεριές, διοίκησης και εμού, συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα. Αποχαιρετώ με αγάπη τον @ant1tv και εύχομαι να έχουμε καλό καλοκαίρι.

…..Όσο για εμάς, είστε η δύναμη μου και σας ευχαριστώ για όλα! Εις στο επανιδείν», έγραψε η Μαρία Κορινθίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top