Το άγνωστο χαστούκι του Νίκου Σεργιανόπουλου στη Θέμις Μπαζάκα

Όσα αποκάλυψε για το συμβάν ο γνωστός σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Πάνου Κοκκινόπουλου στο Πρωινό μας

Το όνομα του είναι συνυφασμένο με το... έγκλημα, τουλάχιστον όσον αφορά στη μυθοπλασία! 

Νίκος Σεργιανόπουλος: 14 χρόνια από την άγρια δολοφονία του ηθοποιού

Ο λόγος για τον γνωστό σκηνοθέτη, Πάνο Κοκκινόπουλο, που μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αποκάλυψε ένα άγνωστο ατύχημα που είχε η Θέμις Μπαζάκα όταν πριν από χρόνια γυρνούσε σκηνή με τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Ο Νίκος Κοκκινόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Ο Νίκος Κοκκινόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

«Ο συγχωρεμένος ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν σαν τον Φούντα (σ.σ. τον παλιό ηθοποιό Γιώργο Φούντα)... Οταν έριχνε χαστούκι, το έριχνε. Ήταν μία σκηνή να φάει ένα χαστούκι η Θέμις Μπαζάκα. Την πήγαμε στο νοσοκομείο και της είχε φύγει το σαγόνι», είπε αρχικά ο μετρ του τρόμου.

Δολοφονία Σεργιανόπουλου: «Αυτομαστιγωνόταν. Δεν αποδεχόταν τον εαυτό του»

Για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Μπέσσυ Βουδούρη, ο Πάνος Κοκκινόπουλος ανέφερε: «Φυσικά κι είμαστε πάντα μαζί. Δουλεύουμε μαζί 40 χρόνια. Έχουμε πάρει διαζύγιο εδώ και 25 χρόνια. Είμαστε τώρα πιο δεμένοι από ό,τι πριν. Μαζί στη δουλειά, μαζί και στη ζωή, με την έννοια ότι η Μπέσσυ είναι η αδερφή μου, η μάνα μου... Οι λογαριασμοί μας είναι κοινοί, κι οι προσωπικοί μας και της εταιρείας. Όσο περνά ο καιρός τόσο πιο πολύ δενόμαστε. Άλλη σχέση έχει η Μπέσσυ κι άλλη εγώ. Κατά καιρούς έχουμε πάει και διακοπές».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top