Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής δεν πήγε στον γάμο της κόρης του!

Την έχει ξεγράψει - Έχουν να μιλήσουν περίπου τρία χρόνια

Ο Δημήτρης Κοντολάζος ήταν εκείνος που έλειψε από τον γάμο της κόρης του, Αγγελικής την Κυριακή.

Ο Δημήτρης Κοντολάζος ήταν εκείνος που έλειψε από τον γάμο της κόρης του, Αγγελικής την Κυριακή.

Η «Άντζυ», όπως την αποκαλούν οι φίλοι και οι συγγενείς της, παντρεύτηκε τον σύντροφό της στις 4 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Πόρτο Ράφτη.

Τα αγαπημένα τους πρόσωπα έδωσαν το «παρών» για να τους συγχαρούν και να τους ευχηθούν για το μέλλον της. Ωστόσο, ο πατέρας της νύφης δε βρέθηκε εκεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, υπάρχει μεγάλη ρήξη ανάμεσά τους. Πατέρας και κόρη έχουν να μιλήσουν περίπου τρία χρόνια.

Άνθρωπος από το περιβάλλον τους ανέφερε πως ο Δημήτρης Κοντολάζος την έχει ξεγράψει τα τελευταία χρόνια και δεν έχουν καμία επικοινωνία. Αιτία της ρήξης στη σχέσης τους λέγεται πως είναι το γεγονός ότι η Άντζυ δεν κατάφερε ποτέ να αναπτύξει μια καλή σχέση με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, Καρολίνα, με την οποία ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει και μια κόρη, τη Σοφία.

Η Σοφία ωστόσο, φαίνεται να έχει άψογες σχέσεις με την αδερφή της και ήταν μάλιστα, παρούσα και στον γάμο της. Σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα με τραγουδιστή, εκείνος φέρεται να αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και απάντησε μόνο: «Να είναι ευτυχισμένη».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top