Αλούπη: «Οποιαδήποτε μορφή και αν έχει αυτή η σχέση, θα αλληλοστηριζόμαστε»

Τι είπε για τον πατέρα των παιδιών της Κωνσταντίνο Κέφαλο

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για την επιλογή της να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα από την Αμερική με τα παιδιά της, για τη σχέση με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κέφαλο.

«Μόλις έκλεισα έναν χρόνο από την ημέρα που επέστρεψα στην Ελλάδα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία χρόνια στην Αμερική και μπορώ να πω ότι ξεσήκωσα πολλά στοιχεία που είχα εκεί και τα έχω μεταφέρει εδώ. Τα παιδιά πλέον δεν βρίσκονται κοντά με τον πατέρα του, είχα πολύ άγχος για το πώς θα προσαρμοστούν», είπε αρχικά η Χριστίνα Αλούπη στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, τα ζευγάρια εδώ στην Ελλάδα δε ζητάνε βοήθεια»

«Ο σύζυγός μου είναι ένας πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και πιστεύω θα καμάρωνε αν επέστρεφα στην τηλεόραση. Είμαστε δύο άνθρωποι συνειδητοποιημένοι και πάντα στηρίζουμε ο ένας τον άλλον οποιαδήποτε μορφή και αν έχει αυτή η σχέση. Δεν θα ήμουν ποτέ με έναν άνθρωπο που θα είχε κόμπλεξ με την δουλειά μου. Αν μεγαλώσουμε σωστά αγόρια εμείς, δεν θα υπάρχει ποτέ ανάγκη οι μανούλες κοριτσιών να προειδοποιήσουν τα κορίτσια του για κακοτοπιές», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Χριστίνα Αλούπη. 

Με τον σύζυγό της έχουν αποκτήσει δυο γιους και τα τελευταία 13 χρόνια όλη η οικογένεια ζούσε στην Αμερική. Πριν από έναν χρόνο η Χριστίνα αποφάσισε να πάρει τα παιδιά και να επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top