Ντέμης Νικολαΐδης: «Πρέπει να κινηθώ νομικά για όσα γράφονται για εμένα»

«Παλιά το έκανα και έκλεισα δύο περιοδικά», σημείωσε μεταξύ άλλων

Αποστομωτική απάντηση στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για φημολογούμενη εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νικολαΐδου, έδωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ντέμης Νικολαΐδης: Η απάντηση στο δημοσίευμα ότι περιμένει τρίτο παιδί

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντέμη Νικολαΐδη με τη νέα του σύντροφο στη φιέστα της ΑΕΚ - Φωτογραφία NDP (Νίκος Ζότος)

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντέμη Νικολαΐδη με τη νέα του σύντροφο στη φιέστα της ΑΕΚ - Φωτογραφία NDP (Νίκος Ζότος)

Βανδή: Το νέο της look σχετίζεται με τη νέα σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη

Συγκεκριμένα μιλώντας στον «Sport Fm» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην σύζυγος της Δέσποινας Βανδή, διέψευσε κατηγορηματικά όσα έχουν γραφτεί, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά την επόμενη φορά. Μάλιστα στο παρελθόν είχε φτάσει σε αυτό το σημείο και τότε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, είχαν κλείσει δύο περιοδικά. 

«Υπάρχουν και άνθρωποι που τα πιστεύουν αυτά και μου γράφουν στο Instagram κανονικά. Ωραία να γελάμε, αλλά ξέρεις τι σκέφτηκα. Ότι μιλάμε για μια γυναίκα που μπορεί να είναι έγκυος και δεν μιλάω τώρα για τη συγκεκριμένη περίπτωση που βάζουμε τα γέλια, γενικότερα.Μερικά πράγματα είναι ευαίσθητα, δεν τα ακουμπάμε». 

«Σαν κι εμένα, υπάρχουν κι άλλοι που δεν έχουμε κινηθεί νομικά για να σταματήσει αυτή η γελοιότητα. Το έχω κάνει στο παρελθόν και μου φαίνεται ότι θα το ξανακάνω. Πόσα σάιτ - μέχρι και τοπικά εδώ στον Έβρο - παίρνουν την είδηση χωρίς να την τσεκάρουν από πουθενά και την κάνουν αναπαραγωγή».

«Κάποια στιγμή πρέπει να επέμβουμε. Όταν το είχα κάνει, είχε μεγάλη επιτυχία. Έκλεισαν και τα δύο περιοδικά και δεν σταμάτησα. Πήραμε ό,τι περιουσία υπήρχε και πήγε σε ίδρυμα για παιδιά. Δεν σταμάτησα. Πρέπει να κινηθούμε για να κάνουμε καλό στην κοινωνία». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top