Ντέμης Νικολαΐδης: Η απάντηση στο δημοσίευμα ότι περιμένει τρίτο παιδί

Είναι έγκυος η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νικολαΐδου;

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντέμη Νικολαΐδη και της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου στη φιέστα τίτλου της ΑΕΚ / Βίντεο από την εκπομπή Πρωινό Μας

Σελίδα στη ζωή του έχει γυρίσει ο Ντέμης Νικολαΐδης με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου να είναι η γυναίκα που κατάφερε να του «κλέψει» την καρδιά.

Ντέμης Νικολαΐδης: Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι η νέα του σύντροφος!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στη φιέστα της ΑΕΚ με τη νέα του σύντροφο - Φωτογραφία NDP (Νίκος Ζότος)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στη φιέστα της ΑΕΚ με τη νέα του σύντροφο - Φωτογραφία NDP (Νίκος Ζότος)

Εδώ και λίγες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία πως ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και η νέα του σύντροφος περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Στο δημοσίευμα του περιοδικού «Yes» από το οποίο κυκλοφόρησε η είδηση, απάντησε ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή «Fair Play».

«Είναι μερικά θέματα ευαίσθητα, που δεν τα ακουμπάμε. Είναι ένα περιοδικό που κάθονται, φαντάζονται και γράφουν. Και άντε να γράψεις ότι είναι με την κοπέλα αυτή. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν έχουμε κινηθεί νομικά.Το κακό είναι πόσα sites το γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει. Ας προσέχουν, ας γράφουν τις… βλακείες τους, αλλά να είναι για θέματα λιγότερο ευαίσθητα», δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού OK! το ζευγάρι που γνωρίστηκε στα τέλη του 2022 μέσω κοινών φίλων, είναι πολύ ερωτευμένο, ενώ έχει κάνει το επόμενο βήμα, ζώντας κάτω από την ίδια στέγη.  

  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top