Ηλιάκη: Απαντά στα αιχμηρά σχόλια της Καινούργιου για την εκπομπή της

Όσα δήλωσε στην κάμερα του Breakfast@Star

Στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε δηλώσεις η Μαρία Ηλιάκη το πρωί της Τρίτης (06/06). 

Ηλιάκη-Μανουσάκης: Η εντυπωσιακή διακόσμηση και η μπομπονιέρα της βάπτισης 

Η παρουσιάστρια αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Ελένη και τον Ετεοκλή για την ανανέωση της συνεργασίας τους με το Star, μίλησε για τα τηλεοπτικά της σχέδια. 

«Δε λέω αν έχω προτάσεις για την επόμενη σεζόν. Δε μου αρέσει να λέω αν έχω προτάσεις ούτε να αφήνω υπονοούμενα. Είναι αυτό το επάγγελμά μου, είναι λογικό να συζητάω κάποια πράγματα κάθε χρόνο. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα κάνει πρωινό ΣΚ ο ΑΝΤ1; Δε λέω όχι σε κάτι γιατί μπορεί μετά από δυο χρόνια να το κάνεις και να πούνε ότι έλεγες άλλα. Είμαι ανοιχτή σε όλα.

Δε μου έχουν κάνει δοκιμαστικό για να είμαι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, ούτε στον αέρα, ούτε εκτός αέρα. Τα συζητάω όλα όμως. Εξέλιξη για το 5X5 δεν υπάρχει. Ο Νικόλας Ράπτης θα μου άρεσε πάρα πολύ», αποκάλυψε σε άλλο σημείο στην πρωινή εκπομπή του Star. 

Μαρία Ηλιάκη: «Δεν κάλεσα τον Νίκο Μουτσινά και ξέρετε πολύ καλά γιατί»

Η ίδια απάντησε τέλος στα αιχμηρά σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου για την εκπομπή «ΑΝΤ1 Flashback» που παρουσιάζει με τον Νικόλα Ράπτη στο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV».

«Τα είπε όλα αυτά; Και εγώ που ήμουν και δεν τα άκουσα; Είπε τέτοιο πράγμα; Καλά έκανε και είπε τη γνώμη της, δε θα σχολιάσω τίποτα από αυτά που είπε η Κατερίνα ή ο οποιοσδήποτε άλλος για την εκπομπή γιατί δε θέλω μετά να παίζω σε τίτλους, “Τι απάντησε η Ηλιάκη στην Καινούργιου”. ‘Ηταν η άποψή της, καλά έκανε και την είπε αν δε της άρεσε κάτι αλλά εγώ δε θα σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό». 

Η αντίδραση της Μαρίας Ηλιάκη στα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου για την εκπομπή της

Η αντίδραση της Μαρίας Ηλιάκη στα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου για την εκπομπή της

«Καλά κατάλαβε ο Αντρέας ότι το σκηνικό ήταν της δεκαετίας του 80. Δε θέλω όμως να σχολιάσω κάτι από αυτά. Είναι λογικό όταν κάνεις μια εκπομπή να μην αρέσεις σε όλους, καλά έκαναν και είπαν τη γνώμη τους. Το μόνο που θα πω είναι ότι σαφώς και δεν είναι μια υπερπαραγωγή γιατί το μπάτζετ ήταν πολύ συγκεκριμένο γιατί ήταν για το Μακεδονία ΤV και όχι τον ΑΝΤ1. Εγώ δε το βρίσκω πρόχειρο, αν με ρωτάς, αλλά αυτά είναι η δική μου γνώμη. Δε με στεναχωρούν αυτά τα σχόλια, μεγαλώσαμε, παλιά με στεναχωρούσαν». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top