Νόνικα Γαληνέα: Είχε μιλήσει για τον θάνατο στην τελευταία της συνέντευξη

«Δε θέλω να ανησυχεί κανείς σας για εµένα!»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Νόνικας Γαληνέα στο Art Week της ΕΡΤ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η είδηση θανάτου της Νόνικας Γαληνέα σε ηλικία 84 ετών.

Λίγες μέρες πριν τα φετινά της γενέθλια στις 8 Ιουνίου, η σπουδαία  ηθοποιός, μετά από προβλήματα υγείας που είχε τα τελευταία χρόνια άφησε την τελευταία της πνοή. 

Πέθανε η Νόνικα Γαληνέα σε ηλικία 85 ετών - Πότε θα γίνει η κηδεία της

Πριν από περίπου επτά μήνες είχε παραχωρήσει την τελευταία της συνέντευξη στα Παραπολιτικά, όπου αναφερόταν και στην περιπέτεια με την υγεία της.

Τα τελευταία χρόνια η Νόνικα Γαληνέα είχε αποσυρθεί από το θέατρο που τόσο αγαπούσε!

Τα τελευταία χρόνια η Νόνικα Γαληνέα είχε αποσυρθεί από το θέατρο που τόσο αγαπούσε!

«Έχασα τις αισθήσεις µου, µε βρήκαν κάτω», απάντησε σε σχέση με το πρόβλημα που αντιμετώπισε το περασμένο φθινόπωρο Η Νόνικα Γαληνέα απάντησε στο πως ένιωσε, αλλά κι αν φοβήθηκε τον θάνατο. «Κοιτάξτε, όλοι θα "φύγουµε" κάποια στιγµή. Θα µπορούσε άνετα να πρόκειται για τη δική µου στιγµή, αλλά είµαι εδώ, είµαι ζωντανή και θεωρώ τον εαυτό µου ιδιαίτερα τυχερό. Δε θέλω να ανησυχεί κανείς σας για εµένα. Προσωπικά προστατεύω τον εαυτό µου και το ίδιο εύχοµαι σε όλους σας. Όσον αφορά τον θάνατο, όπως ξεκίνησα να εξηγώ, όχι, δεν τον φοβήθηκα. Ο λόγος είναι πως είµαι γεµάτη από πράγµατα που έζησα, νιώθω πλήρης µέσα µου, ολοκληρωµένη», είπε. 

«Δεν υπάρχει έρωτας χωρίς πόνο» - Η θυελλώδης σχέση Γαληνέα - Αλεξανδράκη

Η Νόνικα Γαληνέα με τη μεγάλη της κόρη, τη γνωστή ηθοποιό Αριέtτα Μουτούση

Η Νόνικα Γαληνέα με τη μεγάλη της κόρη, τη γνωστή ηθοποιό Αριέtτα Μουτούση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Πιστεύω πολύ στην Παναγία. Δε θεωρώ εξάλλου πως τελικά µας έχει µείνει και κάτι άλλο εκτός από την πίστη µας. Δε βλέπετε το χάλι στο οποίο βρίσκεται ο κόσµος σήµερα; Αυτό, δε, που συνέβη -και συµβαίνει ακόµη- µε την έξαρση του κορωνοϊού είναι τραγικό», αποκάλυψε για όσα της έδωσαν δύναμη εκείνο το διάστημα. 

Νόνικα Γαληνέα: Ο γάμος, οι κόρες κι η καλλονή εγγονή που έχει το όνομά της

Η σπουδαία ηθοποιός είχε αναφερθει και για τον κορωνοϊό. «Οχι, δεν κόλλησα γιατί, όπως και να έχει, πλέον δεν πάω πουθενά. Βλέπω τηλεόραση µε πολύ πόνο στο στοµάχι, γιατί θλίβοµαι βαθύτατα. Δείτε πού καταντήσαµε… Κι ο κορωνοϊός να µην υπήρχε, τα πράγµατα που αντικρίζω στην τηλεόραση είναι φρικαλέα. Αυτά που λέγονται κι ακούµε τώρα πια σε καθηµερινή βάση είναι φόνοι, βιασµοί…», τόνισε. 

Κι η μικρή κόρη της Νόνικας Γαληνέα, Αμαλία Μουτούση, ασχολήθηκε με την υποκριτική

Κι η μικρή κόρη της Νόνικας Γαληνέα, Αμαλία Μουτούση, ασχολήθηκε με την υποκριτική /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Νόνικα Γαληνέα είχε παραχωρήσει την τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη τον Απρίλιο του 2021 στην εκπομπή της ΕΡΤ, Art Week και τη δημοσιογράφο Λένα Αρώνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top