«Αν δεν πάθαινα το ατύχημα, δε θα ανακάλυπτα πως είχα καρκίνο»

Ποιος τραγουδιστής μίλησε για τη μάχη με τον καρκίνο;

O Κυριάκος Κυανός στο Happy Day
 

Πριν από λίγα χρόνια ο Κυριάκος Κυανός διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα. Η διάγνωση έγινε μετά από ένα ατύχημα που είχε στο πόδι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων.

Ο Κυριάκος Κυανός έχασε 37 κιλά: Έχω «χαλάσει» δουλειά εξαιτίας του βάρους

«Έχω φτάσει κοντά στην κατάθλιψη, όταν πέρασα ένα θέμα υγείας. Είχα καρκίνο στον πνεύμονα και μου έκανε μετάσταση στον προστάτη. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είχα ένα χτύπημα στο πόδι, το οποίο δεν περνούσε. Πήγα και έκανα εξετάσεις και ανακάλυψα τον καρκίνο. Αν δεν πάθαινα αυτό το ατύχημα στο πόδι, δε θα ανακάλυπτα τον καρκίνο. Ευτυχώς το πέτυχα στο πρώτο στάδιο και το προλάβαμε. Η θεραπεία για τον καρκίνο ήταν σε πειραματικό στάδιο και πήρα το ρίσκο και την ακολούθησα», εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής στο Happy Day.

Ο Κυριάκος Κυανός μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Κυριάκος Κυανός - Στάτη Μπούρα: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κορούλα τους

Δίπλα του όλο αυτό το δύσκολο διάστημα στάθηκε βράχος η σύζυγός του με την οποία είναι 10 χρόνια μαζί. Ο Κυριάκος Κυανός θέλησε να στείλει και ένα δυνατό μήνυμα σε εκείνους που έχουν σάκχαρο όπως κι αυτός ζητώντας τους να σταματήσουν να κάνουν ενέσεις για διαβητικούς για να αδυνατίσουν.

«Μετά από τον καρκίνο με βρήκε και το σάκχαρο. Δεν μπορώ να βρω τις ενέσεις. Σταματήστε να κάνετε τις ενέσεις των διαβητικών για να αδυνατίσετε. Είχα προδιάθεση για σάκχαρο και έπαθα κρίση από το άγχος μου. Προσπάθησα να είμαι αδύνατος, αλλά δεν τα κατάφερα. Πήρα θάρρος από τον Μπισμπίκη που είναι γεροδεμένος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top