Βάνα Μπάρμπα για Θεόδωρο Πάγκαλο: «Ήταν στήριγμα. Δε θα τον ξεχάσω ποτέ»

Η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πολιτικού

Συγκινεί  η Βάνα Μπάρμπα για την απώλεια του Θεόδωρου Πάγκαλου/ βίντεο Το Πρωινό

Θλίψη στον πολιτικό χώρο κι όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Θεόδωρου Πάγκαλου. Το πρώην ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Πάγκαλος: «Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Ζω με σύνταξη 370 ευρώ»

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος άφησε ητην τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών. Δίπλα του ήταν τα αγαπημένα του πρόσωπα

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος άφησε ητην τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών. Δίπλα του ήταν τα αγαπημένα του πρόσωπα

Η Βάνα Μπάρμπα είναι πολύ στεναχωρημένη για την απώλεια του στενού της φίλου, ο οποίος όπως είπε ήταν το στήριγμά της και της έδινε πολύτιμες συμβουλές.

Θεόδωρος Πάγκαλος: Η φράση «μαζί τα φάγαμε» που έμεινε στην ιστορία

«Έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Έφυγε ένας σπουδαίος πολιτικός, ένας οξυδερκής άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που τα λέει έξω από τα δόντια. Σήμερα λογικά κλείνει ένας κύκλος ζωής. Κλείνουν κάποια σπουδαία χρόνια για την πατρίδα, ένα μεγάλο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που ζήσαμε όλοι. Με όλη αυτή την αγάπη που είχε για τον κόσμο, για τους πολίτες. Ανδρέας Παπανδρέου, Θεόδωρος Πάγκαλος, ήταν ένα κομμάτι από το παλιό ΠΑΣΟΚ, το δυνατό. Είμαι σοκαρισμένη. Με συνδέουν πολλά, πολλά... Και νομίζω έχει γράψει τη δική του ιστορία», είπε συγκινημένη στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Πάγκαλος: Οι γυναίκες της ζωής του, τα πέντε παιδιά και η μάχη με τα κιλά

Συγκινεί  η Βάνα Μπάρμπα για την απώλεια του Θεόδωρου Πάγκαλου

«Είναι μέσα στην καρδιά μου, είναι μεγάλη απώλεια»


Η ηθοποιός υπογράμμισε πως η απώλεια του Θεόδωρου Πάγκαλου είναι μεγάλη, αλλά και πως θα τον έχει για πάντα μέσα στην καρδιά της.
«Ένα στήριγμα. Ήταν στήριγμα και σαν άνθρωπος. Η πληθωρικότητά του, με συμβούλευε, με μάθαινε πολλά. Δε θα ξεχάσω ποτέ τις συμβουλές του όταν μου έλεγε "Βάνα η πολιτική είναι έτσι, είναι αλλιώς". Μου έλεγε πράγματα που δεν ξέρω αν θα μπορούσα να μάθω ποτέ σε Πανεπιστήμιο ή σε σχολή ειδικά για πολιτικές επιστήμες. Δε θα τον ξεχάσω ποτέ. Είναι μέσα στην καρδιά μου, είναι μεγάλη απώλεια. Την τελευταία φορά που ζήτησε να πάμε να ακούσουμε τον Χρήστο Κυριαζή. Ήταν η τελευταία φορά που πήγαμε οι δυο μας και ακούσαμε τον Χρήστο Κυριαζή. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή την τελευταία φορά πριν κάτι μήνες. Μετά, δεν μπορούσε να βγει έξω με την αρρώστια. Δεν μπορούσε να περπατήσει σωστά. Ήταν πολύ άσχημο για τον ίδιο. Ήταν τραγική η κατάσταση», πρόσθεσε η Βάνα Μπάρμπα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top