Πάγκαλος: «Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Ζω με σύνταξη 370 ευρώ»

Η συνέντευξή του το 2018 που είχε προκαλέσει αίσθηση

Σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του Θεόδωρου Πάγκαλου, το ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε προχωρήσει σε μια αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση. 

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε ηλικία 84 ετών

Ήταν τον Νοέμβριο του 2018, όταν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» o Θεόδωρος Πάγκαλος είχε πει ότι ζούσε με 370 ευρώ, καθώς επίσης και ότι είχε γίνει κατάσχεση στη σύνταξή του από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος/ ΙΝΤΙΜΕ iconpress.gr

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος/ ΙΝΤΙΜΕ iconpress.gr

«Να βγω να πάω πού; Και πώς να βγω; Με τι χρήματα; Από τη μία, κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα από ακροδεξιά και ακροαριστερά υποκείμενα. Από την άλλη, η βουλευτική σύνταξη ανέρχεται στο ποσό των 370 ευρώ» είχε πει χαρακτηριστικά.

«Εδώ και πέντε χρόνια μού έχουν κατασχέσει τη σύνταξη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τους έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και ούτε μία δε μου έχουν απαντήσει με σαφή τρόπο. Μη με ρωτάτε πώς ζω. Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος. Θα προσφύγω στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα τους κάνω δίκες και θα το γλεντήσουμε όλοι μαζί μετά τις εκλογές». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top