Ο Αντώνης Κρόμπας «εισβάλλει» στο IQ 160 - Τι είπε για το IQ της Καρύδη

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της σειράς την Κυριακή 28/5

Ο Αντώνης Κρόμπας «εισβάλλει» στην αγαπημένη αστυκωμική σειρά του Star IQ 160 και πρόκειται να υποδυθεί υπαστυνόμο που αναλαμβάνει την εκπαίδευση της Σμαράγδας Καρύδη στη σειρά!

To IQ 160 προβάλλεται στο Star κάθε Κυριακή, στις 21.00

Ο υπαστυνόμος «Σωτήρης Βογιατζης» θα φέρει σε δύσκολη θέση την «Πηνελόπη Μουρίκη», καθώς θα προσπαθήσει να την εκπαιδεύσει σύμφωνα με τους κανόνες της αστυνομίας.

Ο Αντώνης Κρόμπας «εισβάλλει» στο IQ 160 - Τι είπε για το IQ της Καρύδη

«Χαίρομαι πάρα πολύ με τον ρόλο, τον κάνω με πάρα πολύ όρεξη. Οι συνεργάτες είναι όλοι άψογοι, έχω δουλέψει σχεδόν με όλα τα παιδιά στο παρελθόν», δήλωσε ο Αντώνης Κρόμπας στο Breakfast@Star, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρωταγωνίστρια Σμαράγδα Καρύδη: «Η συνεργασία με τη Σμαράγδα είναι άψογη. Είναι πάντα έτοιμη, πάντα με ιδέες, με όρεξη, με φούρια, όλα πολύ καλά».

Ο Αντώνης Κρόμπας «εισβάλλει» στο IQ 160 - Τι είπε για το IQ της Καρύδη

«Θα συμβούν και ευτράπελα στην εκπαίδευσή της, αλλά ο εκπαιδευτής πρέπει να τα υπομείνει για να βάλει στον σωστό δρόμο τον κάθε παραβάτη. Στη ζωή πιστεύω ότι η Σμαράγδα έχει iq 180. Με τον Νίκο Κουρή δεν έχω συνεργαστεί ξανά και είναι μια ευκαιρία αυτή, το χαίρομαι πολύ» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top