Γνωστός ερμηνευτής: «Άλλαξα το όνομά μου όταν πρωτοξεκίνησα στο Κιλκίς»

Έχει τραγουδήσει για... Ψίθυρους Καρδιάς!

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του τραγουδιστή στην εκπομπή της ΕΡΤ

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο ερμηνευτής της τεράστια επιτυχίας Ψίθυροι Καρδιάς το απόγευμα της Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο Δημήτρης Μπάσης, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στο καλλιτεχνικό του ξεκίνημα και την απόφαση να αλλάξει το επίθετο του. 

Δημήτρης Μπάσης: Η άποψή του για τα talent shows που θα συζητηθεί

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είθισται οι τραγουδιστές να μετράμε την διαδρομή μας από τη δισκογραφία γιατί αυτό είναι το επίσημο, το καταγεγραμμένο, ακόμα αι αν τραγουδάς από έφηβος. Ήμουν για τρία χρόνια μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, κάποια στιγμή κάνει τον κύκλο του όλο αυτό το πράγμα και σταματάνε οι παραστάσεις και βρίσκω τον δρόμο μου δίπλα στον Χρήστο Νικολόπουλο. Ένας μουσικός, ο Δημήτρης Μαριολάς, που ήταν με την Άλκηστη μου είπε ότι θα μιλούσε στον Χρήστο Νικολόπουλο για να με ακούσει». 

Το κανονικό επώνυμο του τραγουδιστή δεν είναι «Μπάσης»!

Το κανονικό επώνυμο του τραγουδιστή δεν είναι «Μπάσης»!

«Το επίθετο μου το άλλαξα όταν πρωτοξεκίνησα στο Κιλκίς το 1991. Ο Κώστας Φαλκώνης μού είπε ότι: "Πρέπει να το κάνεις πιο εύηχο, αφαίρεσε τα τρία πρώτα γράμματα". Δεν ξέρω γιατί», αποκάλυψε για το καλλιτεχνικό του όνομα.  

Δημήτρης Μπάσης: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο του

Δείτε το δεύτερο απόσπασμα από τη συνέντευξη του Δημήτρη Μπάση

«Η ταυτότητα μου ακόμα γράφει Μπίμπασης. Οι περισσότεροι βέβαια με ξέρουν ως "Μπάση" πια οπότε το Μπίμπασης... Να πω και κάτι, τώρα, πως εγώ γενικά δεν το χρησιμοποιώ», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μπάσης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top