Met Gala: Δύο καλεσμένες εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα στο κόκκινo χαλί!

Βίωσαν τον εφιάλτη κάθε celebrity! «Πάρτι» στα social media

Βίντεο για το Met Gala από το Breakfast@Star

Από το φετινό Met Gala δεν έλειψαν και οι αμήχανες στιγμές. Μία ιδιαίτερα… akward moment βίωσαν η ηθοποιός Olivia Wilde και η αρχισυντάκτρια της Vogue Kίνας Margaret Zhang, όταν βρεθήκαν στο κόκκινο χαλί φορώντας το ίδιο ακριβώς φόρεμα!

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί του Met Gala!

Το μόνο που «ευτυχώς» άλλαζε, ήταν το χρώμα (έστω!).  Και οι δύο γυναίκες ήταν εντυπωσιακές και έλαμπαν αλλά δυστυχώς, καμία τους δεν είχε την αποκλειστικότητα και αυτό που βίωσαν ήταν ο απόλυτος εφιάλτης κάθε celebrity σε δημόσια εμφάνιση.

Met Gala: Δύο καλεσμένες εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα στο κόκκινo χαλί!

Η ηθοποιός Olivia Wilde με τη λευκή δημιουργία Chloé/ AP

Met Gala: Δύο καλεσμένες εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα στο κόκκινo χαλί!

Η 39χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα λευκό φόρεμα Chloé, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από ένα σχέδιο του αείμνηστου Karl Lagerfeld και περιείχε ένα χρυσό σχέδιο σε σχήμα βιολιού στο μπροστινό μέρος, ενώ αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η 29χρονη Margaret, επέλεξε το ίδιο φόρεμα αλλά σε μαύρο χρώμα.

Οι πιθανότητες να φορέσουν δύο σταρ το ίδιο φόρεμα φαίνονται ελάχιστες αλλά να που συνέβη!

«Φωτιά» στα social media με την εμφάνιση των δύο γυναικών!

Τα social media «πήραν φωτιά» με τους χρήστες να «λιώνουν» στα γέλια με το ενδυματολογικό faux pau και να αναρωτιούνται πώς μπορεί να συνέβη αυτό!

«Το ΔΡΑΜΑ», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Είναι τόσο γενναίες που δεν πήγαν αμέσως στο σπίτι τους». Άλλος ανέφερε: «Omg RIP σε όποιον απολύεται γι' αυτό». «Λοιπόν, αυτό είναι ντροπιαστικό», «Εγώ θα ήμουν τσαντισμένος», έγραψε ένας άλλος χρήστης. «Θα πρέπει να κρυφτούν για τον επόμενο χρόνο» σημείωσε άλλος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top