Παπουτσάκη: Την «έκραξαν» στο Instagram για τα κιλά της κι εκείνη απάντησε!

Η αντίδρασή της στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβασε στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό την Πρωτομαγιά και κάποιοι followers της έκαναν αρνητικά σχόλια σχετικά με το βάρος της.

Η ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες της στις οποίες απεικονίζεται με ένα ολόσωμο, λεοπάρ μαγιό και οι followers της έγραψαν ότι είναι πολύ αδύνατη.

«Πολύ αδύνατη κορίτσι μου πάρε λίγα κιλά», ήταν ένα από τα σχόλια με την ηθοποιό να απαντά: «γλυκιά» βάζοντας κι ένα emoji.

Ένας άλλος της έγραψε: «Τι κρίμα. Αδυνάτησες έτσι επειδή χώρισες;».

Και φυσικά υπήρχαν και οι followers που πήραν θέση και τη στήριξαν γράφοντας: «Έχει μια γυναίκα παραπάνω κιλάκια σχολιάζουμε να νιώσει άσχημη, έχει παρακάτω κιλάκια, ξανά σχολιάζουμε να νιώσει και αυτή άσχημη. Γιατί οι άνθρωποι εκτός από ηλίθιοι είναι και επικριτικοί χωρίς λόγο και χωρίς να τους αφορά. Λυπηρό.. By the way… κούκλα».

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια η Κατερίνα είχε πει σε συνέντευξή της για τα κιλά της: «Δεν κάνω τίποτα για να προσέχω τον εαυτό μου, πρέπει να ξεκινήσω πιλάτες. Ντρέπομαι, ντρέπομαι, ντρέπομαι, δεν γυμνάζομαι σταθερά. Στην τελευταία εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά και πήρε πάρα πολύ χρόνο να τα χάσω, κανά τρίχρονο, δεν ξέρω πώς τα έχασα»!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top