Συγκλονίζει η Ειρήνη Μιχαήλ: Η εξομολόγηση για τον βιολογικό της πατέρα!

«Ο Θεός έστειλε σε μικρή ηλικία τον πατριό μου, αυτός είναι ο πατέρας μου»

Ειρήνη Μιχαήλ: Ακούστε το νέο της τραγούδι με τίτλο: «Αντέχω»

Είναι μία ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice» όπου κατάφερε να «μαγέψει» τους coaches με τις φωνητικές της ικανότητες.

Πρόσφατα, η Ειρήνη Μιχαήλ κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο: «Αντέχω» από την Panik Records. Πρόκειται για ένα αυτοβιογραφικό τραγούδι με δυναμικούς στίχους, όσο δυναμική είναι κι εκείνη.

Η νεαρή τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στο star.gr, και μίλησε για τον βιολογικό της πατέρα που δε γνώρισε ποτέ και η μόνη οπτική επαφή που είχε μαζί του ήταν από μία φωτογραφία.

Δηλώνει πως αντέχει στα δύσκολα, ενώ αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένη και στέλνει τις ευχές της στον Victor Vernicos, ο οποίος εκπροσωπεί τη χώρα μας στη Eurovision 2023.

Η Ειρήνη Μιχαήλ μίλησε στο star.gr για τη συγλονιστική ιστορία με τον βιολογικό της πατέρα που δε γνώρισε ποτέ

Πόσων χρόνων ήσουν Ειρήνη όταν κατάλαβες ότι η μουσική θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου;

Από παιδί είχα μεγάλη αγάπη με την μουσική, αλλά κατάλαβα ότι θα ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό αρκετά μεγάλη, στο πρώτο μου έτος ως φοιτήτρια.

Συστήθηκες στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το μουσικό show «The Voice», από το οποίο απέκτησες μεγαλύτερη δημοσιότητα και έγινες ευρέως γνωστή. Ποιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που απέκτησες μέσω αυτής της εμπειρίας σου;

Το Voice ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία! Θεωρώ πως με βοήθησε πολύ στο να μάθω να διαχειρίζομαι το άγχος μου στην σκηνή.

Η Ειρήνη Μιχαήλ κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό τραγούδι με τίτλο: Αντέχω

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το νέο σου τραγούδι «Αντέχω» από την Panik Records, σε μουσική του Γιώργου Γιαλετζή και στίχους του Μάκη Αλεξίου. Μίλησέ μας γι΄ αυτό.

Το τραγούδι αυτό έγινε με μεγάλη αγάπη! Είναι αυτοβιογραφικό! Ο Μάκης Αλεξίου, ο οποίος έγραψε τον στίχο, με γνωρίζει σχεδόν όλη μου την ζωή και συζητήσαμε μαζί πως θα βρούμε ένα τρόπο να περιγράψουμε αυτά που έχω περάσει, με έναν τρόπο που να μπορεί ο κόσμος να ταυτιστεί. Ο Γιώργος Γιαλετζής, ο οποίος είναι επίσης φίλος μου, έγραψε την μουσική θέλοντας να αποδώσει τον δυναμισμό που χαρακτηρίζει εμένα και τον στίχο και πιστεύω ότι έκανε εξαιρετική δουλειά!

 Ειρήνη, με αυτό τον τρόπο αφηγήσαι τις δυσκολίες που πέρασες. Μία από αυτές ήταν και το γεγονός ότι δε γνώρισες ποτέ τον βιολογικό σου πατέρα;

Δε θεωρώ ότι θα χρησιμοποιούσα την λέξη δυσκολίες. Ό,τι συνέβη στην ζωή μου, με διαμόρφωσε στον άνθρωπο που είμαι σήμερα και είμαι ευγνώμων για αυτό. Επίσης, ο Θεός μου έστειλε σε πολύ μικρή ηλικία τον πατριό μου, τον οποίο λατρεύω και θεωρώ πραγματικά ότι είμαι πολύ τυχερή, αυτός είναι ο πατέρας μου.

Έχεις πει πως η μόνη επαφή που είχες μαζί του είναι μια φωτογραφία του με τη μητέρα σου. Τώρα που έχει «φύγει» από τη ζωή, αν μπορούσες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω θα άλλαζες κάτι;

Δε θα ήθελα να αλλάξω τίποτα από το παρελθόν, γιατί όπως είπα, ίσως να μην ήμουν ο ίδιος άνθρωπος που είμαι αυτήν την στιγμή.

Τελικά η Ειρήνη αντέχει στα δύσκολα;

Η Ειρήνη αντέχει στα δύσκολα και το έχει αποδείξει. Όσοι με ξέρουν καλά, θα το επιβεβαιώσουν.

 

Αν και κάνεις τα πρώτα σου βήματα στον χώρο της μουσικής έχεις συνεργαστεί με γνωστά ονόματα του χώρου όπως ο Πάνος Κιάμος, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Stan. Τι αποκόμισες από αυτές τις συνεργασίες; Β) Με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον;

Σίγουρα από όλες μου τις συνεργασίες , οι οποίες πραγματικά ήταν εξαιρετικές , έχω αποκομίσει πολλά! Είναι μεγάλο μάθημα σε όλα τα επίπεδα, να βλέπεις τέτοιους καλλιτέχνες επί σκηνής και κάνει και εμένα καλύτερη σε αυτό που κάνω! Θα ήθελα να συνεργαστώ με την κυρία Άννα Βίσση γιατί είναι το είδωλο και πρότυπο μου από παιδί. Τη θαυμάζω απεριόριστα!

Παρατηρώντας τη νεότερη γενιά και τα ακούσματα της, διακρίνουμε μια στροφή προς το trap είδος και αποστροφή από το λαϊκό είδος. Πιστεύεις ότι αποτελεί ένα παροδικό φαινόμενο της εποχής ή κάτι που σιγά σιγά κερδίζει έδαφος στη μουσική σκηνή;

Η μουσική έχει χώρο για όλα τα είδη. Πάντα θα έχει. Θεωρώ πως και η τραπ μουσική θα συνεχίσει να υπάρχει κ να εξελίσσεται όπως και το λαϊκό τραγούδι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κουλτούρας. Δεν υπάρχουν όρια. Αρκεί να κανει ο καθένας την μουσική του με αγάπη και σεβασμό προς όλους.

Σε είδαμε και στο «Just The 2 Of Us». Πως σου φάνηκε ως εμπειρία και πως ένιωσες όταν αποχωρήσατε; Αν σας δινόταν η δυναντότητα, θα επέστεφες στο show;

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την εμπειρία στο j2us. Πέρασα πράγματα υπέροχα και ευχαριστώ παρά πολύ τον Νίκο κοκλωνη και την παραγωγή για όλα. Νομίζω είναι από τις καλύτερες μουσικές εμπειριες της ζωής μου. Στεναχωρέθηκα πολύ όταν αποχωρήσαμε φυσικά. Είχαμε δεθεί σιγά σιγά με όλα τα παιδιά. Φυσικά θα ξανά πήγαινα όταν έχεις περάσει τόσο όμορφα σε κάτι δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία για το αν θα επέστρεφες!

Για πολλούς ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη. Είναι κάτι που ισχύει και στη δική σου περίπτωση;

Μέχρι στιγμής στην ζωή μου, κινητήριος δύναμη, είναι ο εαυτός μου και η οικογένεια μου.

Είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο;

Όχι δεν είμαι.

Πες μου 5 χαρακτηριστικά που καθιστούν κάποιον ιδανικό σύντροφο για εσένα.

Εύκολο! Ευγένεια, εξυπνάδα, υψηλή αντίληψη, χιούμορ, φιλοδοξία, δυναμισμός.

Κινούμαστε σε ρυθμούς Eurovision. Πώς σου φαίνεται η ελληνική συμμετοχή με τον Victor Vernicos και το «What they say;»

Είναι ένα πολύ ωραίο κομμάτι και εύχομαι να πάει τέλεια!

Θα έλεγες «ναι» σε μια πιθανή πρόταση για να εκπροσωπήσεις τη χώρα μας στη Eurovision;

Με την κατάλληλη ομάδα φυσικά και θα έλεγα ναι! Θα ήταν τιμή μου! Μπορώ να πω ότι είναι ένας στόχος που θα ήθελα να πετύχω στο μέλλον!

Τι είναι αυτό που σε αποφορτίζει μετά από μία έντονη μέρα;

Ένα ζεστό μπάνιο, ένα ποτήρι κρασί, και μια αγκαλιά με το σκυλάκι μου! Ό,τι καλύτερο!

Η Ειρήνη Μιχαήλ απαντά στον αν είναι ερωτευμένη ή όχι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top