Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας: Οριστικός χωρισμός για το ζευγάρι;

«Υπάρχει σοβαρή κρίση στη σχέση τους»

Όλο και «φουντώνουν» οι φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να χωρίζουν οριστικά, μην μπορώντας πια να συνεχίσουν τη σχέση τους.

Παναγιώταρου: Η Saint Laurent τσάντα της κοστίζει 2.600€ & τη θέλουμε τώρα!

αλεξανδρα παναγιωταρου

To ζευγάρι σε έξοδό του όταν όλα ήταν καλά στη σχέση τους/ ΝDP

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν μετά την απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star μετά τα όσα είχε μάθει από την Ελευθερία Ελευθερίου για το «τι κάνει η Αλεξάνδρα του στην Ελλάδα». Το ζευγάρι, ωστόσο, εμφανίστηκε ξανά αγαπημένο και ταξίδεψε στο εξωτερικό, αποφεύγοντας ωστόσο να δημοσιεύσει στα social media κοινές φωτογραφίες από το ταξίδι του.

Παναγιώταρου: Το γλυκό δώρο που της πήρε ο Σχίζας μετά τις φήμες χωρισμού

Το μεσημέρι του Σαββάτου 22/4, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε μέσα από το «Καλύτερα δε γίνετια» πως είναι πλέον θέμα ημερών να… σκάσει η είδηση για τον χωρισμό της Αλεξάνδρας και του Στάθη.

ΣΧΙΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ

Αλεξάνδρα και Στάθης ήταν σίγουρα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz/ NDP

«Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι η σχέση αυτή ολοκληρώνεται άδοξα. Μιλάμε για έναν χωρισμό που θα σκάσει σίγουρα τις επόμενες ημέρες, υπάρχει σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Παρόλο που τους είχαμε δει πριν από μερικές εβδομάδες να ταξιδεύουν στο εξωτερικό ανεβάζοντας αναρτήσεις στα social media, γνωρίζω όμως από φίλους τους πως περνάνε μια σοβαρή κρίση και είναι μια ανατρέψιμη η κατάσταση, ώστε να παραμείνουν ζευγάρι», ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top