Ράνια Σχίζα: Οι Σαββατογεννημένες κι η σχέση της με τον Γιώργο Καπουτζίδη

«Αγαπιόμαστε πολύ... πάρα πολύ!»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ράνιας Σχίζα

Ο ρόλος της «Σενιόρας Σούλας» στο πρώτο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη, τις Σαββατογεννημένες, είναι αυτός που την έχει σημαδέψει για τα καλά

«Σενιόρα Σούλα» και «Χοσέ» από τις «Σαββατογεννημένες» 16 χρόνια μετά!

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την Μεσημβρίαν, η Ράνια Σχίζα μίλησε για την κωμική σειρά, τις όμορφες αναμνήσεις που έχει, αλλά και για την ενόχλησή της να πιστεύουν πως τότε ξεκίνησε η καριέρα της.

Μετά την επιτυχία της σειράς Σαββατογεννημένες, η Ράνια Σχίζα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα!

Μετά την επιτυχία της σειράς Σαββατογεννημένες, η Ράνια Σχίζα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα!

«Οι Σαββατογεννημένες ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση. Ήμασταν στο θέατρο από το πρωί μέχρι το βράδυ… και κάποια στιγμή ήρθε. Δεν έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης την επιλογή, σε καμία περίπτωση, γιατί κι αυτός έκανε την πρώτη δουλειά στην τηλεόραση. Είχε δώσει η Ξένια Καλογεροπούλου έναν κατάλογο με ονόματα ηθοποιών κι ανάμεσα σε αυτούς ήμουν κι εγώ», είπε αρχικά. 

«Δε βλεπόμαστε συχνά με τον Γιώργο Καπουτζίδη»

«Αγαπιόμαστε πολύ... πάρα πολύ με τον Γιώργο. Όταν διάβασα το σενάριο, τα δύο επεισόδια, είναι εκπληκτικά. Ήταν μια αλυσίδα που όλοι οι κρίκοι ήρθαν και μάγκωσαν», συμπλήρωσε η ταλαντούχα ηθοποιός. 

Η Ράνια Σχίζα έχει μια σχέση αγάπης με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Η Ράνια Σχίζα έχει μια σχέση αγάπης με τον Γιώργο Καπουτζίδη /Φωτογραφία Instagram

«Η αφετηρία μου δεν είναι αυτός ο ρόλος. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις και να ψάχνεις πάντα και την προϋπηρεσία που έχει ένας ηθοποιός. Έχω λατρέψει αυτήν τη σειρά, ήταν ευλογία, ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι άνθρωπος της καρδιάς μου πλέον, αλλά δε γίνεται κάθε φορά, μα κάθε φορά, να μιλάς για αυτό, να έχεις πει τόσα για τη δουλειά σου στο θέατρο και να βλέπεις πάλι τις Σαββατογεννημένες και κάπου χωμένο αυτό για το οποίο έχεις δώσει τη συνέντευξη», τόνισε ενοχλημένη η Ράνια Σχίζα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top