«Δε βλεπόμαστε συχνά με τον Γιώργο Καπουτζίδη»

Όσα είπε γνωστή ηθοποιός και πρώην συνεργάτιδά του

Δείτε όσα είχε πει ο Γιώργος Καπουτζίδης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Έγινε γνωστή στις αρχές της Χιλιετίας με τον ρόλο της «Σενιόρα Σούλας» στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, Σαββατογεννημένες. Από τότε συμμετείχε σε κάποιες τηλεοπτικές σειρές, όμως τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στο θέατρο

«Σενιόρα Σούλα» και «Χοσέ» από τις «Σαββατογεννημένες» 16 χρόνια μετά!

Ο λόγος για τη Ράνια Σχίζα που μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ με αφορμή τη νέα της θεατρική δουλειά, Έλλη Ζάχου Ταχτσή, η οποία παρουσιάζεται στον Πολυχώρο Vault.

Γιώργος Καπουτζίδης Ράνια Σχίζα

Η φωτογραφία του με τη Ράνια Σχίζα που πόσταρε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Instagram το 2019 /Φωτογραφία Instagram

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο επιτυχημένο κωμικό σίριαλ του Mega και τη συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Στην ερώτηση αν την κυνηγάει ακόμη ο ρόλος της «Σενιόρα Σούλας», απάντησε: «Έχει αγαπηθεί πολύ και χαίρομαι. Ήταν μία πολύ ωραία δουλειά, με ασύλληπτες ατάκες, σπουδαίους συνεργάτες. Ακόμη στον δρόμο με φωνάζουν έτσι. Θυμάμαι έχω πάει Θεσσαλονίκη για παράσταση κι έρχεται μία κοπέλα εκεί που έπινα καφέ και κάτω από το φλιτζάνι μου είχε ένα χαρτάκι κι έλεγε: "Σενιόρα Σούλα σας αγαπώ". Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό. Κι άλλες δουλειές αγάπησα στην τηλεόραση, αλλά αυτή ήταν και η πρώτη μου». 

Καπουτζίδης: «Δε μου εξήγησαν ποτέ γιατί πειράζει να παίζω με κούκλες»

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Γιώργο Καπουτζίδη και μια μελλοντική συνεργασία τους, είπε: «Τον αγαπάω πολύ, τον θαυμάζω. Δε βλεπόμαστε συχνά, αλλά όταν συμβαίνει, είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα. Φυσικά και θα ήθελα να συνεργαστούμε ξανά, αλλά δε θα του το ζητούσα ποτέ. Για έναν δημιουργό, είναι δεσμευτικό αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top