Πάνος Τριανταφύλλου: «Είμαι σε σχέση εδώ και 2 χρόνια. Σκέφτομαι τον γάμο»

Τι είπε για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή;

Βίντεο από τη συνέντευξη του Πάνου Τριανταφύλλου στη Super Κατερίνα

Μια λαμπρή πορεία στον χώρο του αθλητισμού έχει διαγράψει ο Πάνος Τριανταφύλλου. Ο 35χρονος Παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας ήταν μια ευχάριστη έκπληξη στο J2US. Εκείνη την περίοδο βέβαια στα προσωπικά του δεν ήταν και πολύ καλά μιας και είχε χωρίσει για λίγο με τη σύντροφό του.

Πάνος Τριανταφύλλου: «Θυμάμαι τη στιγμή που πέφταμε στον γκρεμό»


«Υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή μου εδώ και αρκετό διάστημα, είμαστε περίπου δύο χρόνια και μαζί. Την περίοδο του J2US, επειδή πάντα λέω αλήθειες, υπήρχε μια περίοδος που δεν ήμασταν μαζί. Σκέφτομαι τον γάμο, αλλά με το πρόγραμμά μου δε θα μπορούσα να είμαι 100% εκεί. Άμεσα έκανα σχέση μετά το ατύχημα, φλέρταρα και την ώρα του ατυχήματος, μετά, μέσα στο ασθενοφόρο», ανέφερε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

 

Ο γοητευτικός γαλανομάτης αθλητής μίλησε και για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή. «Μετά το ατύχημα δε σκέφτηκα ότι δε θα ξαναπερπατήσω, οπότε δεν είχα κάποια αρνητική σκέψη μέσα στο μυαλό μου για να με σταματήσει από όλα τα υπόλοιπα. Ήρθε μια νοσηλεύτρια και μου είπε ενώ ήμουν ακόμα μέσα στην εντατική ότι δε θα ξαναπερπατήσω. Αυτό ήταν ένα σοκ. Άρχισα να το συνειδητοποιώ μετά το πρώτο εξάμηνο, όταν έβλεπα ότι χρειάζομαι το καρότσι για να αυτοεξυπηρετούμαι».

Πάνος Τριανταφύλλου: «Περιμένουμε μια ιατρική εξέλιξη για να ξαναπερπατήσω»


«Δε θα θύμωνα με τον άνθρωπο που οδηγούσε αν είχε φερθεί σωστά μετά το ατύχημα. Τον ένοιαζε τι έπαθε το αυτοκίνητο, αν χάλασαν τα ηχεία, προσπάθησαν να δουν αν είχα κι εγώ κάποια υπαιτιότητα», πρόσθεσε ο Πάνος Τριανταφύλλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top