Πάνος Τριανταφύλλου: «Περιμένουμε μια ιατρική εξέλιξη για να ξαναπερπατήσω»

Η εξομολόγηση του παραολυμπιονίκη για το τροχαίο που του άλλαξε τη ζωή

Βίντεο από την  πρόσφατη συνέντευξη του Πάνου Τριανταφύλλου στη Super Κατερίνα

Ο Πάνος Τριανταφύλλου έχει καταφέρει να διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του αθλητισμού.

Ο 35χρονος Παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας φαίνεται πως διάθετει πολλά ταλέντα, μιας και αποτελεί ευχάριστη έκπληξη στο J2US, όπου συμμετέχει έχοντας στο πλευρό του τη Φωτεινή Δάρρα.

Ο γοητευτικός γαλανομάτης αθλητής διαθέτει μια πολύ ωραία φωνή, ενώ το χαμόγελό είναι μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Τριανταφύλλου: «Στον ύπνο μου βλέπω πως μπορώ να ξαναπερπατήσω»

 

Με χαμόγελο αντιμετώπισε και όσα συνέβησαν έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε με αποτέλεσμα να τον καθηλώσει στο αναπηρικό αμαξίδιο.

«Εγώ µε άλλους δύο φίλους κάναμε μια βόλτα µε το αυτοκίνητο στην Πεντέλη και καταλήξαμε σε γκρεμό μεγάλου βάθους. Προσπάθησα να σηκωθώ, κατάλαβα όμως ότι δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια µου. Τότε μεταφέρθηκα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου έπειτα από ένα χρονικό διάστημα οι γιατροί µε ενημέρωσαν ότι το ατύχημά µου ήταν αρκετά σοβαρό. Είχα χτυπήσει σπονδυλική στήλη και νωτιαίο μυελό, ενώ οι γιατροί μού είπαν: “Γίνονται και θαύματα”. Τελικά, αυτό που έπαθα ήταν μόνιμο και περιμένουμε μια ιατρική εξέλιξη για να μπορέσει να φέρει και για εμένα το επιθυμητό αποτέλεσμα ώστε να μπορέσω να ξαναπερπατήσω», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη.

«Σίγουρα μετά το ατύχημα είναι σαν να ξαναγεννιέσαι, οπότε προσπάθησα από την αρχή να μάθω να αυτοεξυπηρετούμαι. Με λίγα λόγια, άλλαξε εντελώς η ζωή µου και προσπάθησα να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μπήκε στη ζωή µου ο αθλητισμός. Με την παρότρυνση του προπονητή µου και µε την αγάπη που είχα για τα σπορ συνέχισα και ασχολήθηκα πιο επαγγελματικά. Ανέκαθεν αγαπούσα τον αθλητισμό και είναι σημαντικό να βλέπουν οι προπονητές ένα ταλέντο πάνω σε αυτό που κάνεις και να σε ενθαρρύνουν», πρόσθεσε ο Πάνος Τριανταφύλλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top