Γνωστή ηθοποιός: «Έχω κάνει σεξ και δεν ήξερα γιατί το κάνω»

Υπήρξε μια από τις πιο ποθητές γυναίκες στα 90s

Δείτε βίντεο για την ηθοποιό από την εκπομπή Happy Day

Για χρόνια «έσκιζε» στις πασαρελες της χώρας μας αλλά και τις διεθνείς, ωστόσο τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την υποκριτική, ενώ είναι προσωπική φίλη της Μόνικα Μπελούτσι

Πένθος για τη Δωροθέα Μερκούρη

Ο λόγος για τη Δωροθέα Μερκούρη που φέτος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση Πεταλούδες στο στομάχι του Κωνσταντίνου Ρήγου, μίλησε στο περιοδικό Marie Claire για τη γυναικεία αυτοπεποίθηση, τα οφέλη της ψυχοθεραπείας και τη σπουδαιότητα της θηλυκής δύναμης.

H Δωροθέα Μερκούρη στα backstage της τελευταίας Εβδομάδας Μόδας

H Δωροθέα Μερκούρη στα backstage της τελευταίας Εβδομάδας Μόδας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σε ερώτηση για το αν ταυτίζεται με το θέμα της παράστασης, το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός απάντησε: «Εμείς οι ηθοποιοί παίζουμε κάποιες φορές στο θέατρο τη ζωή μας -κι εγώ, με έναν τρόπο, τη ζωή μου παίζω εδώ. Ένας νέος ηθοποιός μπορεί να μην τα έχει ζήσει όλα ακόμη, αν και όλοι έχουμε βιώσει την εγκατάλειψη στον έρωτα- τη ζούμε από τότε που γεννιόμαστε. Το έργο είναι δοσμένο έτσι ώστε ο καθένας μας να αντιπροσωπεύει μια γενιά. 

«Χώρισα γιατί δεν του άρεσε η σάλτσα πομοντόρο που έφτιαχνα!»

Εμένα, ως μεγαλύτερη, μου "μιλάνε" κι οι άλλοι χαρακτήρες του, γιατί έχω ζήσει όσα έζησαν, κι ας ανήκω σε διαφορετική γενιά. Έχω περάσει από αυτή την ηλικία, έχω ζήσει τον παράφορο έρωτα, τον οποίο δεν μπορεί κανείς να διαχειριστεί. 

Όταν η Ελλάδα... συνάντησε την Ιταλία, γεννήθηκε η Δωροθέα Μερκούρη!

Όταν η Ελλάδα... συνάντησε την Ιταλία, γεννήθηκε η Δωροθέα Μερκούρη! /Φωτογραφία Instagram

Αν έχω βιώσει το να κάνω σεξ και να μην ξέρω πού βαδίζω; Και βέβαια το έχω βιώσει. Να μην ξέρω γιατί το κάνω – μήπως γιατί απλώς χρειάζομαι μια αγάπη; Χρειάζομαι μια αγκαλιά; Να το δοκιμάσω αφού το δοκιμάζουν όλοι; Μήπως βρω τον έρωτα της ζωής μου με έναν άγνωστο; Για να μπορέσω να διαχειριστώ όλο το συναισθηματικό μου κόσμο εκείνη τη στιγμή και να δώσω αυτό το ακτιβιστικό ύφος φέρνω στη μνήμη μου στιγμές που όντως έχω ζήσει». 

Δωροθέα Μερκούρη: Τι είπε για τη σχέση της κόρης της με τον Άγγελο Λάτσιο

«Όχι, είμαι πάρα πολύ καλά μόνη μου», απάντησε η Δωροθέα Μερκούρη για το αν αυτό το διάστημα είναι ερωτευμένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top