«Χώρισα γιατί δεν του άρεσε η σάλτσα πομοντόρο που έφτιαχνα!»

Οσα αποκάλυψε στον Φώτη Σεργουλόπουλο γνωστή Ελληνίδα

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Πρωίαν σε Είδον την Μεσημβρίαν

Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον την Μεσημβρίαν για τις τρεις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί κάποιος, προκειμένου να γίνει σύντροφός της.

Δύσκολες ώρες για τη Δωροθέα Μερκούρη - Έχασε αγαπημένο της πρόσωπο

Μετά από ερώτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου σχετικά με το αν χώρισε με τον πρώην σύζυγό της λόγω του ότι δεν του άρεσε η σάλτσα πομοντόρο που φτιάχνει, η Δωροθέα Μερκούρη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρινεια: «Είναι αλήθεια».

Ένα από τα διασημότερα μοντέλα της δεκαετίας του '90 ήταν κι η Δωροθέα Μερκούρη

Ένα από τα διασημότερα μοντέλα της δεκαετίας του '90 ήταν κι η Δωροθέα Μερκούρη

«Αν δε σου αρέσει το φαγητό μου δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Αν δε σου αρέσει η ιταλική κουζίνα, η μεσογειακή κουζίνα, δηλαδή θέλεις τα πάντα να είναι τηγανητά σε βούτυρο, δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» είπε η 47χρονη ηθοποιός και μοντέλο. Σε ερώτηση για το αν αυτό είναι ένα τεστ για τον υποψήφιο σύντροφό της, παραδέχθηκε: «Είναι αυτό και τα ζώα. Οι γάτες...». Επίσης: «Αν τρώνε πολύ κρέας δεν μπορώ. Δεν είμαι τελείως εναντίον του να τρως κρέας, αλλά περίπου δεν τρώω καθόλου πια».

Δωροθέα Μερκούρη: Τι είπε για τη σχέση της κόρης της με τον Άγγελο Λάτσιο

Από τον πρώην γάμο της, η Δωροθέα Μερκούρη έχει αποκτήσει δυο κόρες που πλέον ενηλικιώθηκαν!

Από τον πρώην γάμο της, η Δωροθέα Μερκούρη έχει αποκτήσει δυο κόρες που πλέον ενηλικιώθηκαν!

Όσο για τη ζωή της στην Ιταλία, τη σχέση με τις δύο της κόρες, αλλά και τους φόβους που έχει για την ασφάλειά τους, δεδομένων των παρενοχλήσεων και των social media, τόνισε: «Δε νομίζω ότι είναι ασφαλής πια ο κόσμος πουθενά. Αυτό που νόμιζα ότι θα ‘ναι ασφαλής η Ελλάδα, τελικά δεν είναι. Ήμουν γενικά πάντα μια μάνα που φοβότανε» παραδέχθηκε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι σίγουρα τώρα μιλάνε πιο πολύ οι γυναίκες και οι άντρες, αλλά είναι περισσότερες και οι παρενοχλήσεις».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top