Σωκράτης Αλαφούζος: Η selfie παρέα με τη 19χρονη κούκλα κόρη του

Είναι ίδια η Βάσω Γουλιελμάκη η μικρή!

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Βάσω Γουλιελμάκη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν

Περήφανος μπαμπάς είναι ο Σωκράτης Αλαφούζος, για αυτό και το απόγευμα της Παρασκευής πόσταρε στο Facebook selfie με την 19χρονη κόρη του, που απέκτησε με τη Βάσω Γουλιελμάκη.

«Ζήλευα όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου»

Η Μαρίλια που πλέον έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα, έκλεισε τα 19 και σε λίγο τελειώνει το πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυιακούς του φίλους ο γνωστός ηθοποιός. 

Η ανάρτηση του Σωκράτη Αλαφούζου

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Το κορίτσι μου έγινε 19! Σε λίγο τελειώνει το 1ο έτος στο Πανεπιστήμιο. Τα χρόνια πέρασαν σαν αστραπή. Μα κράτησα το φως της για πάντα. Αγάπη δίχως όρια. Στον χρόνο που μόνο αιώνιος μοιάζει. Στιγμές που γίνονται αστέρια στον ουρανό. Εγώ κι εσύ. Μπαμπάς και κόρη».

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Βιάστηκα να χωρίσω από τον πρώην μου σύζυγο»

Θυμίζουμε ότι η Βάσω Γουλιελμάκη κι ο Σωκράτης Αλαφούζος παντρεύτηκαν το 2001 και χώρισαν το 2008, έχοντας αποκτήσει την κορούλα τους που είναι ίδια η μαμά της! Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο Happy Day, η ηθοποιός δήλωσε σχετικά με το διαζύγιό: «Δεν ξέρω αν το διαχειριστήκαμε σωστά ή λάθος το κομμάτι του διαζυγίου σε σχέση με το παιδί. Όσο μεγαλώνω λέω πολλά “δεν ξέρω”. Όταν ήμουν μικρότερη έλεγα “έτσι πρέπει να γίνει, τελείωσε”. Ήμουν γρήγορη στις αποφάσεις μου. Πήραμε μεγάλες αποφάσεις και τις ανακοινώσαμε κι οι δύο στο παιδί και τις ακολουθήσαμε». 

Ο Σωκράτης Αλαφούζος κι η Βάσω Γουλιελμάκη έχουν χωρίσει αλλά έχουν τις καλύτερες σχέσεις

Ο Σωκράτης Αλαφούζος κι η Βάσω Γουλιελμάκη έχουν χωρίσει, αλλά έχουν τις καλύτερες σχέσεις /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top