Είναι ζευγάρι Νίνο και Ζόζεφιν;

Κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Τι είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Μας

 

Είναι δυο καλλιτέχνες που κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, καθώς προτιμούν να απασχολούν τα ΜΜΕ με τη δουλειά τους και όχι με τις σχέσεις τους.

Νίνο

Νίνο

 

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έντονη φημολογία που θέλει τον Νίνο και τη Ζόζεφιν να είναι το νέο ζευγάρι της πόλης.
Την είδηση έκανε γνωστή ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Μας».

Ζόζεφιν

Ζόζεφιν

«Μέρες προσπαθούσα να επιβεβαιώσω την πληροφορία, καθώς κυκλοφορεί εδώ και μία εβδομάδα. Είναι κάτι φρέσκο, είναι κάτι νεανικό. Είναι ζευγάρι, κρατούν πάρα πολύ χαμηλούς τόνους ακόμα, γιατί, έτσι κι αλλιώς, είναι δύο άνθρωποι που δεν έχουν πουλήσει την προσωπική τους ζωή, δε θέλουν να ακούγονται γι’ αυτό. Πρόκειται για τον Νίνο και τη γνωστή pop star Τζόζεφιν. Ήρθαν κοντά μέσα από κοινούς γνωστούς, υπάρχει και μία συνεργασία αυτή τη στιγμή με τον ίδιο όμιλο και το καλοκαίρι θα τραγουδάνε σε διπλανά μαγαζιά. Ο Νίνο κάνει πρεμιέρα λίγο μετά το Πάσχα στο Romeo και μια δυο βδομάδες αργότερα θα είναι ακριβώς δίπλα, στο Posidonio με τον Θοδωρή Φέρρη η Ζόζεφιν. Είναι ακόμα στην αρχή τα παιδιά», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top