Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της Ρένας Κουμιώτη

Η ανάρτηση του γιου της στα social media

Η Ρένα Κουμιώτη πριν από λίγους μήνες είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα. Φιλοξενούταν σε γηροκομείο και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας - Super Κατερίνα/Alpha

Το ελληνικό πεντάγραμμο είναι φτωχότερο μετά τον θάνατο της Ρένας Κουμιώτη σε ηλικία 81 ετών.

Πέθανε η Ρένα Κουμιώτη σε ηλικία 81 ετών

«H Ρένα Κουμιώτη δεν είναι πια μαζί μας. "Εφυγε" σήμερα ξημερώνοντας Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 ύστερα από δύο μήνες προσωπικής μάχης με τη ζωή. Η μεγάλη ερμηνεύτρια όμως θα ζει πάντα ανάμεσά μας με τα τραγούδια της . Όσοι είχαμε τη μέγιστη τιμή, να τη ζήσουμε από κοντά , γνωρίσαμε το ήθος , την ψυχή, την σεμνότητα και την αξιοπρέπειά της . Μια μεγάλη κυρία "έφυγε" αλλά θα είναι πάντα εδώ... Δε σταματούν έτσι του ρολογιού οι δείκτες…», έγραφε το μήνυμα στην επίσημη σελίδα της τραγουδίστριας.

Ρένα Κουμιώτη: Οι μεγάλες επιτυχίες της που έχουμε όλοι σιγοτραγουδήσει

 

Ο γιος της εκλιπούσας, Αλέξανδρος Πόζιος, κάνοντας μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook λέγοντας πως φίλοι και συγγενείς θα της πουν το τελευταίο «αντίο» σήμερα, Τρίτη 4/4, στις 13:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Κουμιώτη: Ο γάμος στα 13, ο θάνατος του γιου της και η φωτιά στο γηροκομείο

«Το τελευταίο χειροκρότημα και το στερνό αντίο στην αγαπημένη μου μητέρα Ρένα Κουμιώτη στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών στη 1μμ.. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του κοιμητηρίου. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τα συλλυπητήρια μηνύματα . Αλέξανδρος Πόζιος», ανέφερε χαρακτηριστικά το post στα social media.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top