Σολωμού: «Στην εγκυμοσύνη κοιμόμουν & είχα δίπλα την ένεση κορτιζόνης»

Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο κατάλαβε ότι κυοφορούσε αγόρι

Πριν από 17 χρόνια η Μαρία Σολωμού έφερε στον κόσμο τον γιο της, Αλέξανδρο, καρπό του έρωτά της με τον Μάριο Αθανασίου.

Η ηθοποιός δεν είχε καθόλου εύκολη εγκυμοσύνη μιας και οι αλλεργίες της είχαν φουντώσει με αποτέλεσμα να κοιμάται με μία ένεση κορτιζόνης δίπλα της.

Σολωμού: Το αποκαλυπτικό νυφικό & το διαπεραστικό βλέμμα στον Μente Fuerte

Hot εμφάνιση για τη Μαρία Σολωμού

Hot εμφάνιση για τη Μαρία Σολωμού

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα στην εγκυμοσύνη μου. Κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης δίπλα μου γιατί ήμουν αλλεργική φουλ. Η εγκυμοσύνη τις αλλεργίες ή τις εξαλείφει ή τις φουντώνει. Μάντεψε… Ο γυναικολόγος μού είπε ότι στις αλλεργίες κοιτάμε πρώτα τη μάνα – δηλαδή αν χρειαστεί να κάνεις κορτιζόνη θα την κάνεις- και μετά θα κοιτάξουμε το παιδί», είπε στην εκπομπή «Μαμά-δες», απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο Happy Day.

Μαρία Σολωμού: Ο χορός με μαύρο vinyl παντελόνι και crop top

H ίδια αποκάλυψε και τον απίθανο τρόπο με τον οποίο κατάλαβε πως κυοφορούσε αγόρι. «Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου κατάλαβα πως κυοφορώ αγόρι και το κατάλαβα επειδή είχε τη στάση του μπαμπά μου στον ύπνο, όχι επειδή ήξερα το φύλο».

Μαρία Σολωμού

«Η εγκυμοσύνη δεν είναι μια κανονική συνθήκη. Οι άντρες δεν μπορούν να καταλάβουν την γυναίκα όταν είναι έγκυος, δεν μπορούν να καταλάβουν τι πάει να πει ορμόνη. Έχω κάνει τα αμίμητα στον Μάριο, τον έχω πάρει στο γύρισμα κλαίγοντας με λυγμούς γιατί άνοιξα το ψυγείο και ήταν μέσα ένα μικρό ταπεράκι και το λυπήθηκα που ήταν μόνο του. Μετά ήταν τόση η χαρά μου που σταμάτησαν οι αλλεργίες», πρόσθεσε η Μαρία Σολωμού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top