Χριστόπουλος: «Προσευχηθήκαμε στην εγκυμοσύνη. Ευχαριστώ τον Θεό»

Η Ανίτα Μπραντ κράτησε κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη - Γέννησε ένα αγοράκι!

Οι πρώτες δηλώσεις του Χριστόπουλου για τον ερχομό του δεύτερου μωρού/ βίντεο Happy Day

Ο πελαργός επισκέφθηκε για δεύτερη φορά το σπίτι του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ. Ο φωτογράφος και η make up artist επέλεξαν να κρατήσουν κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη, καθώς ήταν δύσκολη.

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς μίλησε στο Happy Day για το «πασχαλινό δώρο» όπως χαρακτήρισε τον δεύτερο γιο του. Ο γνωστός φωτογράφος συγκινήθηκε λέγοντας πως δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως ένας άνδρας μπορεί να είναι «ερωτευμένος» με δύο άλλους άνδρες.

Γέννησε η Μπραντ! Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη και την κράτησε κρυφή

Έχοντας στον πλευρό του τον γυναικολόγο – μαιευτήρα, Στέφανο Χανδακά, αποκάλυψε πως δε μίλησαν γι’ αυτή την εγκυμοσύνη γιατί ήταν δύσκολη. 

«Ο γιατρός δεν είχε να κάνει με τη μυστικότητα. Όπως ξέρεις μια εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολο πράγμα. Ήταν ο διακαής πόθος μας να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε αποφασίσαμε να κλειστούμε και να κάνουμε προσευχή.  Ευχαριστώ το Θεό, όλα πήγαν τόσο σωστά. Έχουμε τόνους αγάπης να δώσουμε σε αυτά τα παιδιάΕμείς θελήσαμε να το βιώσουμε έτσι και να είμαστε προσεκτικοί».

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου Χριστόπουλου - Μπραντ

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου Χριστόπουλου - Μπραντ

Ανίτα Μπραντ: «Με πονούσε όταν σχολίαζαν τη διαφορά ηλικίας με τον Χάρη»

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ

Η γλυκιά μαμά έπρεπε να προσέχει και να είναι υπό στενή παρακολούθηση όλους αυτούς τους μήνες. «Είναι γιος. Είχε διάφορα ιατρικά θέματα, όχι πολύ σημαντικά. Δε χρειάστηκε να μείνει στο κρεβάτι. Χρειάστηκαν να γίνουν κάποιες θεραπείες κατά τη διάρκεια της κύησης. Δε θέλαμε να στεναχωρηθούν ούτε το αδελφάκι του, ούτε η οικογένεια. Και όλα πήγαν πολύ καλά», πρόσθεσε ο κ. Χανδακάς.

Τελικά όλα πήγαν καλά και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους τον μπέμπη τους. Ο γιος τους, Χρήστος, χάρηκε πάρα πολύ που είδε τον αδερφούλη του σε φωτογραφία, δείχνοντάς τη συνέχεια στη γιαγιά του.

Ο Χάρης Χριστόπουλος αγκαλιά με τον γιο του

Ο Χάρης Χριστόπουλος αγκαλιά με τον γιο του

Ο Χάρης Χριστόπουλος δήλωσε πως δεν ήθελαν να μάθουν το φύλο του μωρού, αλλά και ότι θα επιθυμούσε να κάνει κι άλλα παιδιά στο μέλλον.

Όσο για το σε ποιον μοιάζει ο μικρούλης είπε: «Έχει τις ματάρες και τις χειλάρες της μάνας του». Οι ευτυχισμένοι γονείς αναμένεται να πάρουν εξιτήριο την ερχόμενη Κυριακή 2 Απριλίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top