Ανίτα Μπραντ: «Με πονούσε όταν σχολίαζαν τη διαφορά ηλικίας με τον Χάρη»

Το ζευγάρι έχει διαφορά ηλικίας 20 χρόνων

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ ήταν καλεσμένοι της Ιωάννας Μαλέσκου, στην εκπομπή της «Love it» την Πέμπτης 14 Ιουλίου και μίλησαν για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους ως ζευγάρι μετά τον ερχομό του γιου τους, ενώ αναφέρθηκαν και στα αρνητικά σχόλια που δέχονται στα social media, κυρίως για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους.

 

Ανίτα Μπραντ - Χάρης Χριστόπουλος: Διακοπές στον Μαυρίκιο με τον γιο τους

«Έχω λάβει και άσχημα σχόλια και αρνητικά αλλά συνήθως τους μπλοκάρω. Για εμένα τα social media είναι ένα μέσο επικοινωνίας για να δείξω αυτό που αγαπώ, αλλά μέχρι ένα όριο. Όταν αρχίζει να είναι τοξικό, βάζω τα όριά μου. Ένα παλιό σχόλιο που μονίμως επανέρχεται έχει να κάνει με τη διαφορά ηλικίας μας. Παλιά με πονούσε πολύ, γιατί δεν μας ήξεραν. Άνθρωποι ασχολούνταν με την προσωπική μας ζωή, που δεν ήξερα τι γίνεται μεταξύ μας. Έλεγαν ότι είμαι μαζί του για χρήματα και πολλά άλλα», είπε αρχικά η Ανίτα Μπραντ. 

Να θυμίσουμε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι έχει διαφορά ηλικίας 20 χρόνων. Ο Χάρης είναι 63 ετών, ενώ η Ανίτα 43.

ανιτα μπραντ

«Είναι μια επιθετική διέξοδος. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το μέσα των ανθρώπων, έχουν πολλά συμπλέγματα. Έτσι μεγάλωσαν, έτσι πορεύονται και δεν τους δίνει κανένας σημασίας και δυστυχώς στεναχωρούν και κόσμο από το δικό τους περιβάλλον» πρόσθεσε ο γνωστός φωτογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top