Ηράκλειο: Ο λυράρης του «Σασμού» ξεσπά κατά του 66χρονου

«Σκουπίδι, απόβρασμα» τον αποκαλεί ο Ηλίας Παλιουδάκης

Κρήτη Μητέρα 15χρονου: «Πείραξε Έναν Άγγελο» - Βίντεο Αλήθειες με τη Ζήνα

Μετά τη φρικιαστική μαρτυρία του ανήλικου αγοριού που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 66χρονο λυράρη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Κρήτη: Κι άλλο ανήλικο παιδί έχει κάνει καταγγελία για τον γνωστό λυράρη

Ο Ηλίας Παλιουδάκης, γνωστός λυράρης και τραγουδιστής, που βλέπουμε και στη σειρά «Σασμός», ξέσπασε για τον 66χρονο. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Ηλίας Παλιουδάκης προχώρησε σε μία ανάρτηση οργής κατά του κατηγορούμενου στην Κρήτη.

«Δεν έχω σχέση με το παιδί, δεν το γνωρίζω καν», ισχυρίζεται ο λυράρης

Συγκεκριμένα, ανέβασε τις φωτογραφίες του λυράρη που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και έγραψε:

«Ήθελα να γράψω σε μαύρο χρώμα… το πόσο θυμό και πίκρα νιώθω σήμερα. Ποιος είναι αυτός που θα ακουμπήσει μια αθώα ψυχή; Ποιος είναι αυτός που θα κόψει τα όνειρα ενός παιδιού; Ποιος θα μπορέσει να δικάσει αυτό το έγκλημα; Και με τη τρόπο; Ποιος θα σταθεί να υπερασπιστεί αυτό το απόβρασμα; Και με τη ψυχή; Τι του αξίζει άραγε;

Εγώ έμαθα απ’ μικρό παιδί ότι ο τόπος μου έχει Άντρες ξεχωριστούς, με ψυχή! Άντρες με σεβασμό και αυτό μας ξεχωρίζει … έτσι μεγάλωσα και έτσι ζω και εγώ … Η Μουσική μας είναι το δικό μας καύχημα, η δικιά μας περιουσία ενός ολόκληρου του νησιού και όχι μόνο! Η λέξη Λυράρης κουβαλάει μεγάλη ευθύνη και το ξέρουν καλά όλοι αυτοί οι σπουδαίοι πραγματικά καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει και έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα υπερήφανα και ξεκάθαρα μέσα στον χώρο και τον υπηρετούν επάξια. Αυτός είναι χάλι της Τέχνης, σκουπίδι, απόβρασμα».

Η ανάρτηση του Ηλία Παλιουδάκη για τον 66χρονο:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top