Χάρης Ρώμας: «Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου»

«Δεν ξέρω αν το έτερον ήμισυ στη σχέση μου είναι ευχαριστημένο»

Απαιτητικό και αυστηρό άνθρωπο αλλά και… βαρύ φορτίο για έναν σύντροφο θεωρεί ο Χάρης Ρώμας τον εαυτό του.

Χάρης Ρώμας: Η ηλικία, η πρώην σύζυγος και το πραγματικό του όνομα

«Δεν ξέρω αν το έτερον ήμισυ στη σχέση μου είναι ευχαριστημένο να είναι με κάποιον που τρέχει όλη την ημέρα. Είναι βαρύ το φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου. Πήγα σε παραλία γυμνιστών και μου είπαν ότι είναι μόνο ξένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να μας αναγνωρίσει κανείς. Και ξαφνικά, ενώ κοιμόμασταν στον ήλιο, ακούστηκε μια φωνή “μαμά, βλέπω το π… του Χάρη Ρώμα”.

Είμαι απαιτητικός και αυστηρός όταν πρέπει για να προκύψει ένα καλό αποτέλεσμα. Την ηλικία μου είναι πολύ εύκολο να την ανακαλύψεις. Δεν με τρομάζει η πάροδος του χρόνου, έχω αποδεχθεί ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά» είπε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Ελένη».

Χάρης Ρώμας: «Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται»

ρωμας

Ακόμα, μίλησε για την τηλεόραση και το όνειρο που θέλει να πραγματοποιηθεί:

«Δύο χρόνια έλειψα από την τηλεόραση και επέστρεψα μετά από πολλή σκέψη γιατί έχω μπει σε τελείως διαφορετική ρότα. Με αγαπάνε ως καλλιτέχνη, όμως, ο κάθε άνθρωπος έχει μια διαδρομή στη ζωή του.  Αντιμετωπίζομαι από τους συναδέλφους και τον κόσμο με απόλυτο σεβασμό. Στην πορεία χρησιμοποιήθηκε η αναγνωρισιμότητα και η αγάπη του κόσμου για να εκλεγώ στην πολιτική. Είναι και παγίδα η αναγνωρισιμότητα, η αγάπη του κόσμου και η επιτυχία γιατί μπορεί να πει κάποιος γιατί δεν κάθεσαι εκεί», είπε και πρόσθεσε: «Οι στόχοι μου και τα όνειρα μου είναι να γίνω δήμαρχος στο Χαλάνδρι της καρδίας μου και αυτό θα γίνει».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top