Σούρας για Παπαρίζου: «Όχι κυρία μου, τα παιδιά δε γεννιούνται άφυλα!»

Έξαλλος ο γνωστός ψυχίατρος με τις δηλώσεις της ποπ σταρ

Στη εκπομπή Super Κατερίνα εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Σούρας, προκειμένου να τοποθετηθεί για τις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου περί άφυλων παιδιών. «Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει κι είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια! Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητά μου», είπε η τραγουδίστρια σε πρόσφατη ραδιοφωνική της συνέντευξη

Έλενα Παπαρίζου: «Στα 13 μου είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου»

Σχετικά με αυτή τη δήλωση, ο γνωστός ψυχίατρος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η σεξουαλική επιθυμία, η σεξουαλική ταυτότητα, οι σεξουαλικές προτιμήσεις με τα βιολογικά φύλα. Τα δέχομαι όλα και τα έχουμε συζητήσει επανειλημμένως. Αυτή τη στιγμή τοποθετούμαι διότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάνουν σε άσχετο χρόνο άσχετες δηλώσεις και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο που τις κάνουν αυτές τις δηλώσεις». 

Η Έλενα Παπαρίζου στην καρέκλα του The Voice

Η Έλενα Παπαρίζου στην καρέκλα του The Voice /Φωτογραφία Instagram

Τέμπη - Δημήτρης Σούρας σε Ανδρέα Αλικανιώτη: «Μπράβο ήρωά μου»

«Είναι μια ψεύτικη κι αντιεπιστημονική τοποθέτηση για τα "άφυλα παιδιά" που γεννιούνται! Θα σας πω ότι σε όλο το ζωικό βασίλειο κάτι σαύρες, τρίτα ξαδέλφια του ιγκουάνα, γεννιούνται άφυλα και μετατρέπονται επίσης. Άρα, λοιπόν, τα παιδιά μας έχουν φύλο από την ίδρυση του κόσμου. Δεύτερον, θα σας πω ότι είναι μια δήλωση η οποία είναι επικίνδυνη γιατί η κυρία Παπαρίζου έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό, νεανικό ως επί το πλείστον, τα παιδιά μας μιμούνται, τα παιδιά μας ακούνε, τα παιδιά μας ακολουθούν. Πολύ εύκολα λοιπόν μερικά παιδιά θα βάλουν στο μυαλό τους ότι "δεν έχουμε φύλο κι είμαστε άφυλα εφόσον αγαπάμε την καλλιτέχνιδα και παρασυρόμαστε από τα λεγόμενα της". Επίσης, είναι απερίσκεπτη και το λέω ξεκάθαρα γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τον οποίο σεβόμαστε, αποδεχόμαστε και δεν υπάρχει καμία συζήτηση»», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σούρας στην εκπομπή του Alpha.

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας τα «έβαλε» με την Έλενα Παπαρίζου και τις δηλώσεις περί... φύλου!

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας τα «έβαλε» με την Έλενα Παπαρίζου και τις δηλώσεις της περί... φύλου!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top