Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα»

«Είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της τραγουδίστριας στο podcast «Pop Revolution» του Pride 98.6./ βίντεο Happy Day

Για την κατάθλιψη που της χτύπησε την πόρτα στην αρχή της εφηβείας της μίλησε η Έλενα Παπαρίζου.

Έλενα Παπαρίζου: Κατέρρευσε στη σκηνή του The Voice

«Την πρώτη φορά που πέρασα μια κατάθλιψη, το κατάλαβε η ειδικός στο σχολείο. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση και δεν ήξερα που ανήκω, τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, όπως όλη η οικογένειά μου. Ο καθένας την “εκκλησία” του την κουβαλάει με τον τρόπο που ξέρει εκείνος να την έχει μέσα του. Όταν ήμουν πιτσιρίκα υπήρξα και βουδίστρια. Στα 13 μου χρόνια αναποδογύρισε όλος ο κόσμος. Άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος τότε στο σχολείο», είπε στο podcast «Pop Revolution» του Pride 98.6.

Έλενα Παπαρίζου: Έκανε πάρτι γενεθλίων και δεν έκρυψε την ηλικία της

Η ίδια αναφέρθηκε και στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα, αναφέροντας ότι δε θα κρίνει ποτέ τι κάνει στην προσωπική του ζωή ένα ζευγάρι, gay ή straight.

«Από μικρό παιδί είχα gay φίλο, ήμασταν 12-13 χρόνων. Ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια! Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ένα straight ζευγάρι ξέρουμε τι κάνει όταν κλείνουν οι πόρτες. Η κολλητή φίλη της αδερφής μου ήταν αρραβωνιασμένη με κοπέλα. Είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top