Ιωάννα Τούνη: Το πρώτο ταξίδι του δύο μηνών γιου της με αεροπλάνο

Μαμά και γιος πέρασαν το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη!

Εδώ και περίπου δύο μήνες η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει τη μητρότητα με τον ερχομό του γιο της να έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα, τόσο της ίδιας, όσο και του συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αφιέρωση στην Ιωάννα Τούνη που τον έκανε μπαμπά!

Η ίδια είναι full time μαμά, ενώ ως γνήσια influncer, δημοσιεύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα social media διάφορες στιγμές με το μωράκι της.

Η Ιωάννα Τούνη για το μωρό της: «Έκλαψε πρώτη φορά με δάκρυα, έπαθα σοκ»

Η Ιώννα Τούνη πέρασε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη μαζί με το νεογέννητο αγοράκι της, το οποίο πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής (10/03), την πρώτη του πτήση με αεροπλάνο. 

Μέσα από ένα βιντεάκι που μοιράστηκε στα Insta Stories της, η τρυφερή μανούλα εξήγησε τη διαδικασία που ακολούθησε, προκειμένου να ταξιδέψει μαζί της ο δύο μηνών γιος της.

«Τελείωσα τις πρωινές δουλειές μου στη βιοτεχνία στη Θεσσαλονίκη και τώρα πετάμε για Αθήνα, πηγαίνουμε στον μπαμπά μας. Με ρωτήσατε πάρα πολλοί, πώς πετάμε με τον μικρό και τι ακριβώς κάνουμε. Το μωρό δεν πληρώνει εισιτήριο αλλά του βγάζουν ένα τυπικό χαρτί, απλά ότι είναι παρόν στο αεροπλάνο. Στον έλεγχο μπόρεσα και πέρασα μαζί με το μάρσιπο και το μωρό δεμένο πάνω μου. Τώρα πάω στο lounge της αεροπορικής, γιατί είμαι bussiness επειδή έχω μαζέψει πολλά μίλια στις πτήσεις μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με τον δύο μηνών γιο της

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με τον δύο μηνών γιο της

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top