Μαρία Ολυμπία: Αυτά είναι τα Clutch Bags που σχεδιάζει

Το φόρεσε η Τατιάνα Μπλάτνικ

Η Μαρία Ολυμπία, η μεγάλη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έχει δημιουργήσει το δικό της brand! Το brand Olympia Le-Tan Paris μεταξύ άλλων δημιουργεί «Book Clutch Bags» δηλαδή τσαντάκια Clutch που θυμίζουν βιβλία. Πρόκειται για πολυτελή και αρκετά ακριβά κομμάτια.

Δημιουργίες του συγκεκριμένου brand είχε κρατήσει η Μαρία Ολυμπία στον γάμο του θείου της Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ.

Μαρία Ολυμπία

Η Μαρία Ολυμπία με τον σύντροφό της, Peregrine Pearson

Μαρία Ολυμπία: Αυτά είναι τα Clutch Bags

Μαρία - Ολυμπία: Δείτε τον γοητευτικό σύντροφό της

Μαρία Ολυμπία: Αυτά είναι τα Clutch Bags που σχεδιάζει

Αυτή τη φορά η κοσμοπολίτισσα εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, συνεργάστηκε με το brand και λανσάρει τα δικά της book clutch. Όσο για την τιμή αυτών... είναι αρκετά υψηλή.

Το «Gentlemen Prefer Blondes» που είναι εμπνευσμένο από την αντίστοιχη ταινία της Μέριλιν Μονρόε, κοστίζει 1.650 €.

Αντίστοιχες τιμές έχουν τα τσαντάκια με τα αγαπημένα της κοκτέιλ. Το πιο ακριβό είναι το «Can I have a Doggy Bag?» όπου απεικονίζεται το σκυλάκι της και κοστίζει 1.750 ευρώ.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Φόρεσε τσάντα που σχεδίασε η Μαρία Ολυμπία και την αποθέωσε!

Η σύζυγος του Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ, είναι μια πολύ στιλάτη γυναίκα η οποία έχει κομψό και αριστοκρατικό στιλ.

Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση παραδίδει μαθήματα στιλ και κομψότητας! Στην καθημερινότητά της κυκλοφορεί χωρίς μακιγιάζ και με απλά ρούχα.

Πριν από λίγες μέρες, η Τατιάνα Μπλάτνικ πήγε σε εκδήλωση και δημοσίευσε μια φωτογραφία της, κρατώντας μία από τις τσάντες που λανσάρει η Μαρία Ολυμπία. 

Συγκεκριμένα, κράτησε ένα από τα «Book Clutch Bags» που υπογράφει η ανιψιά της σε συνεργασία με το brand Olympia Le-Tan Paris.

Η ίδια κράτησε το Book Clutch Bag με την κουκουβάγια που είναι εμπνευσμένο από την Ελλάδα. Το συγκεκριμένο clutch με την κουκουβάγια λέγεται Athens Owl και κοστίζει 1.650 €.

Τατιάνα Μπλάτνικ τσάντα κουκουβάγια

Σε δεύτερη ανάρτηση, η Μπλάτνικ ενημέρωσε τους followers της ότι πρόκειται για τις τσάντες που σχεδιάζει η ανιψιά της, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε όμορφη και ταλαντούχα.

«Για όσους με ρωτάτε, το νέο μου Book Clutch είναι από τη μία και μοναδική, όμορφη, ταλαντούχα και ανιψιά μου Μαρία Ολυμπία. Ευχαριστώ για την Athens Owl bag, είσαι αστέρι».

Τατιάνα Μπλάτνικ: Φόρεσε τσάντα που σχεδίασε η Μαρία Ολυμπία και την αποθέωσε!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top