Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Σπάνια δημόσια εμφάνιση!

«Θηλάζω αποκλειστικά - Νομίζω αλλάζουν οι ισορροπίες στο ζευγάρι»

Στην πρεμιέρα της νέας σειράς «στα 4» που θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1+ πήγε η Μαίρη Συνατσάκη

Η παρουσιάστρια άφησε την τριών μηνών κόρη της, στην αδελφή της, Αλίκη Συνατσάκη να κάνει baby sitting και βγήκε έξω για δεύτερη φορά μετά από τρεις μήνες.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη νέα καθημερινότητά της. «Με τον Ίαν έχουμε βγει άλλη μία φορά, στην πρεμιέρα της δικής του ταινίας και τώρα μετά από τρεις μήνες είναι η δεύτερη φορά. Κάνει baby sitting η αδελφή μου, αν συμβεί το ο,τιδήποτε, εκσφενδονίζομαι, ταΐζω και συνεχίζω. Θηλάζω αποκλειστικά και είμαστε συνέχεια μαζί» είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι, μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε:

«Νομίζω σίγουρα πως ναι. Για εμάς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κάθε μέρα είναι κάτι εντελώς ακόμα καινούργιο και διαφορετικό. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Την είχα εγώ αυτή την ανησυχία με την αλλαγή στο ζευγάρι, οπότε κάναμε κουβέντες και πριν. Προετοιμάζεσαι κάπως… Δεν πήγαμε ξαφνικά σαν να μην ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί μεταξύ μας οπότε το δουλέψαμε από πριν».

Ίαν Στρατής - Μαίρη Συνατσάκη

Ίαν Στρατής - Μαίρη Συνατσάκη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top