Ποιος είναι ο Στέφανος Ξενάκης - Ο πασίγνωστος συγγραφέας του «ΔΩΡΟΥ»

Το πρώτο του βιβλίο έγινε #1 Bestseller στην Ελλάδα

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις social media και να μην έχεις «πέσει πάνω» σε ένα από τα τσιτάτα ή αλλιώς quote του συγγραφέα Στέφανου Ξενάκη

Είναι ο συγγραφέας του πιο γνωστού βιβλίου αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα, του «ΔΩΡΟΥ».

Ο Στέφανος Ξενάκης γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου. Κατάγεται από τη Χίο, όμως ζει στην Αθήνα. Ζει στην Αθήνα, είναι επιχειρηματίας και συγγραφέας. Το πρώτο του βιβλίο, ΤΟ ΔΩΡΟ, κυκλοφόρησε το 2018 και αφού έγινε #1 Bestseller στην Ελλάδα μεταφράστηκε σε 28 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 35 χώρες.

Παράλληλα, εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το "ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ", ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη δημοτικού κιόλας. Είναι πατέρας δύο κοριτσιών 11 και 13 ετών, της Αύρας και της Αίνειας.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και MBA στο Manchester Business School. Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος κι επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη.

Έχει γράψει τέσσερα βιβλία: Το Δώρο, Το Δώρο 2, Ο Κάπταιν, Το Ναι. Οι ομιλίες του στο YouTube και στα υπόλοιπα social media γίνονται viral συνεχώς έχοντας χιλιάδες έως και εκατομμύρια views!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top