Σοφία Αλιμπέρτη για Τέμπη: «Με τσάκισε… Πονάω, είμαι μάνα, ταυτίζομαι»

Όσα είπε «ζωντανά» στο Instagram

Δείτε βίντεο για τη Σοφία Αλιμπέρτη από την εκπομπή Πρωινό μας

Συγκλονισμένη όπως κι η υπόλοιπη Ελλάδα είναι η Σοφία Αλιμπέρτη με την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη

Ελένη Χατζίδου για τα Τέμπη: «Πήγα σπίτι, αγκάλιασα σφιχτά το παιδί μου»

Δύο τρένα που έκαναν το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη κι αντίστροφα, συγκρούστηκαν στην περιοχή Ευαγγελισμός με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 47 άνθρωποι και δεκάδες να τραυματιστούν.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποκτήσει δύο γιους με τον Γιάννη Πάριο

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποκτήσει δύο γιους με τον Γιάννη Πάριο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια που ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά τις επόμενες εβδομάδες, έκανε live στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης και ξέσπασε για όλους εκείνους που ευθύνονται για τις απώλειες των ανθρώπινων ψυχών. Μάλιστα κάποια στιγμή «λύγισε» λέγοντας πως είναι κι εκείνη μάνα και δεν αντέχει να βλέπει τόσο πόνο.

«Πονάω πραγματικά, είμαι μάνα, ταυτίζομαι. Θέλω να σταματήσει αυτό να σταματήσει πραγματικά, δε μας αξίζει αυτό, δε μας αξίζει. Τουλάχιστον να έχουν την αξιοπρέπεια και να μην πηγαίνουν εκεί για να κάνουν δήθεν ότι νοιάζονται κι ότι όλα θα φτιάξουν και θα αποδοθούν ευθύνες κι όλα αυτά. 

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Απελπισία και γροθιά στο στομάχι»

Μην πηγαίνετε, δε θέλουμε να σας βλέπουμε δε μας ενδιαφέρει. Σας έχουμε απαξιώσει πρέπει να το καταλάβετε. Οι πολλοί σας έχουν απαξιώσει οι λίγοι ασχολούνται γιατί κάτι θέλουν από εσάς είναι αλισβερίσι, δεν είναι αξιοκρατικό. Δεν παίρνω συνήθως θέση, αλλά κάποια στιγμή νιώθεις ότι πνίγεσαι. Αυτό το "Στείλε μου μόλις φτάσεις" με τσάκισε. Έβλεπα τους γονείς να ψάχνει με αγωνία το παιδί τους», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Σοφία Αλιμπέρτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top