«Με έβριζε ο Καρβέλας κι εγώ ήμουν στη Συγγρού ντυμένος Μιμή Ντενίση»

Η απίστευτη ιστορία γνωστού μουσικοσυνθέτη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Έλεος

Για την προσωπική του ζωή και την επιτυχημένη του πορεία στη μουσική μίλησε γνωστός συνθέτης, ενώ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής Έλεος άγνωστες ιστορίες από τη συνεργασία του με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας

Γιώργος Θεοφάνους: Ο γιος του, Μάνος έγινε 18 ετών και ξεσάλωσε

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλησε να αναφερθεί και στον επικό τσακωμό που είχε ο δημιουργός με τον Νίκο Καρβέλα, αποκαλύπτοντας μια χιουμοριστική ιστορία.

Ο Νίκος Καρβέλας ήθελε τον Γιώργο Θεοφάνους... διάδοχο στο ρεπερτόριο της Άννας Βίσση

Ο Νίκος Καρβέλας ήθελε τον Γιώργο Θεοφάνους... διάδοχο στο ρεπερτόριο της Άννας Βίσση

«Με φώναξε ο Νίκος στο καμαρίνι της Άννας Βίσση. Εγώ κουράστηκα να γράφω για την Άννα κι ακούω ότι όλα τα τραγούδια είναι δικά σου και κάνεις τις επιτυχίες. Μόνο εσύ μου λέει. Μπορείς; Του λέω βεβαίως και με μεγάλη χαρά και τιμή για την Άννα. Όμως του λέω ότι θέλω χρόνο. Ήταν 6 Δεκεμβρίου και λέω δώσε μου μέχρι τις Απόκριες. Έκανα άλλα πράγματα, που δεν ήθελα να το πω μπροστά του. Μη φανεί ότι υποτιμώ την Άννα», ανέφερε αρχικά ο συνθέτης. 

Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι 55 ετών και νιώθω ότι δεν έχω κάνει τίποτα!»

«Την ίδια εποχή ήμουν στο στούντιο με Αλεξίου και Πάριο. Σφίξαμε τα χέρια και φιληθήκαμε. 9 Δεκεμβρίου χτυπά το τηλέφωνό μου και μου λέει έγραψες κάτι; Σου ζήτησα τρεις μήνες, όχι τρεις ημέρες. Δώσε μου χρόνο. Πλησιάζουν οι Απόκριες κι έπρεπε να πάω σε ένα αποκριάτικο πάρτι και μια φίλη μου με έντυσε Μιμή Ντενίση, που ήταν της μόδας. Ντύθηκα, οδηγώ στην Συγγρού και χτυπάει το τηλέφωνό μου από τον Νίκο Καρβέλα. Λέω δεν απαντώ, θα σκοτωθούμε. Βγήκα έξω με το ψηλοτάκουνο κι έβριζε ο Νίκος. Αν ήξερε ο Καρβέλας ότι ήμουν έτσι ντυμένος, θα πέθαινε στο γέλιο», πρόσθεσε.

Οι ατάκες ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη δεν είχαν σταματημό!

Η Αννίτα Πάνια δε δίστασε στη συνέχεια… να πάρει τον Νίκο Καρβέλα τηλέφωνο. Ο πρώην σύζυγός της το σήκωσε και έμαθε για πρώτη φορά την ιστορία με τον Θεοφάνους ντυμένο Μιμή Ντενίση! «Δε θυμάμαι ότι τον έβριζα…», απάντησε ο Νίκος Καρβέλας κι άρχισε να γελάει με την αστεία ιστορία του Γιώργου Θεοφάνους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top