Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Το αδημοσίευτο βίντεο από τον γάμο τους

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Με ένα υπέροχο βίντεο θέλησε η Αθηνά Οικονομάκου να ευχηθεί και δημόσια «Χρόνια πολλά» για την ημέρα των ερωτευμένων στον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. 

Η ηθοποιός, η οποία έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο δεμένο είναι το ζευγάρι, αλλά και για το πόσο ερωτευμένη αισθάνεται με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, το μεσημέρι της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου, αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο η ίδια έχει δημιουργήσει με πολλές αδημοσίευτες φωτογραφίες αλλά και βίντεο του ζευγαριού.

Στις φωτογραφίες, βλέπουμε φωτογραφίες ακόμα και από την αρχή της σχέσης τους, τον γάμο τους, τα ταξίδια τους, τις διακοπές τους αλλά και τις ξεχωριστές στιγμές τους.

Στο background η Αθηνά Οικονομάκου έχει προσθέσει για ήχο το υπέροχο κομμάτι των Gipsy Kings «A mi manera» ενώ για λεζάντα έχει γράψει την υπέροχη φράση του Τάσου Λειβαδίτη «Γιατί ο κόσμος, μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει…».

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2017 και μαζί έχουν αποκτήσει 2 παιδάκια. Τον 5χρονο Μάξιμο και την 1.5 έτους Σιέννα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top