Δέσποινα Βανδή: Η full in love ανάρτηση με τον Μπισμπίκη για τον Βαλεντίνο!

Ποζάρει στην αγκαλιά του για την ημέρα των ερωτευμένων

Πριν από δύο Κυριακές η Δέσποινα Βανδή «πέταξε» για το Λονδίνο /Βίντεο OPEN Weekend

Η Δέσποινα Βανδή κι ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Αντιθέτως το ζευγάρι έχει κάθε λόγο να τον γιορτάζει.

Αγίου Βαλεντίνου: Ευχές, καρδούλες κι αφιερώσεις για την in love σόουμπιζ!

Η Δέσποινα Βανδή κατέβηκε από την πίστα για να δώσει ένα τρυφερό φιλί στον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή κατέβηκε από την πίστα για να δώσει ένα τρυφερό φιλί στον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η 14η Φεβρουαρίου είναι απλά μια αφορμή για εκείνους, μιας κι έχουν πολλές φορές τους τελευταίους μήνες μοιραστεί στιγμιότυπα και τρυφερές εξομολογήσεις.

«Χρόνια πολλά μωρό μου» - Η Βανδή φωτογραφίζει και εύχεται στον Μπισμπίκη

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η τραγουδίστρια επέλεξε να μοιραστεί μια φωτογραφία από πρόσφατο ταξίδι τους, όπου ο ηθοποιός τη φιλάει τρυφερά στο μάγουλο, ενώ εκείνη ποζάρει χαμογελαστή. «Αγάπη μου», έγραψε στη λεζάντα η Δέσποινα κι ευχήθηκε στον αγαπημένο της τα «χρόνια πολλά».

Τις προηγούμενες ημέρες, η Δέσποινα Βανδή είχε εκφράσει τον έρωτά της στον Βασίλη Μπισμπίκη από τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται. «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν» είχε πει, με τους θαμώνες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Μπισμπίκης για Βανδή: «Όταν είναι δίπλα μου, αυτό το ανυπόφορο μαλακώνει»

Από την πλευρά του ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε εκφράσει σε πρόσφατη συνέντευξή του όσα σημαίνει για εκείνον: «Αυτό που για εμένα η Δέσποινα είναι – επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω ένα ανυπόφορο μέσα μου, δηλαδή έχω μια αγωνία πολλά χρόνια και ίσως αυτή η αγωνία είναι που με κάνει και δημιουργώ. Όταν είμαι μαζί με τη Δέσποινα, όταν η Δέσποινα είναι δίπλα μου, γίνεται μια γεφυρούλα ψυχική και αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου σβήνει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top