Αγίου Βαλεντίνου: Ευχές, καρδούλες κι αφιερώσεις για την in love σόουμπιζ!

Οι δημόσιες αφιερώσεις των επώνυμων ζευγαριών

Καλύτερα βιντεάκια αυτά των δύο... Σάκηδων. Του Ρουβά και του Τανιμανίδη με τα τις συζύγους τους!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ και το Instagram έχει κατακλυστεί με τρυφερές αφιερώσεις και μηνύματα που υμνούν τον έρωτα.

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ που του έδωσαν και κατάλαβε με τις δημόσιες ευχές, τα φιλάκια και τις καρδούλες για το επώνυμο ταίρι τους

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης ευχήθηκε στη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα με ένα βίντεο στο Instagram με throwback στιγμές από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όταν ακόμα δεν είχαν έρθει στη ζωή τα δίδυμα κοριτσάκι τους. 

Σάκης Τανιμανίδης: Οι τρυφερές ευχές της Χριστίνας Μπόμπα για τη γιορτή του

«Με throwback. Όταν ακόμα ξυπνούσαμε μόνο δύο στο κρεβάτι μας», έγραψε ο Σάκης για τη γυναίκα της ζωής του και μητέρα των παιδιών του. Άλλωστε, ο γνωστός παρουσιαστής δε διστάζει να εκφράζει δημόσια την αγάπη του και μάλιστα συχνά.

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς

Η Βίκυ Καγιά είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Ηλία Κρασσά, με την παρουσιάστρια του Star να δημοσιεύει τρυφερές κι όμορφες εικόνες τους, λόγω της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί την Μπιάνκα και τον Κάρολο-Ηλία, ενώ το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στο Παρίσι.

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Χέρι - χέρι στους δρόμους της Γλυφάδας

«Χορεύοντας μαζι σου», ανέφερε η Βίκυ Καγιά στις εικόνες που μοιράστηκε στο Instagram κι έδειχνε απόλυτα χαρούμενη.

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης

Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι εξήγησε πόσο διαφορετικά βλέπει αυτή την ημέρα, σε σχέση με τα εφηβικά της χρόνια. 

Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση για το άλλο της μισό, Θοδωρή Μαροσούλη

Κάτω από δύο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της σύζυγο, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, τονίζοντας πόσο τυχερή νιώθει κάθε μέρα που τους έχει στο πλευρό της, ενώ εξήγησε πως δεν έχει πλέον, ανάγκη μια συγκεκριμένη «γιορτή» για να χαρεί την αγάπη της. 

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας

Μία τρυφερή αφιέρωση στο σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα με τον οποίο έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, έκανε κι η Μαριέττα Χρουσαλά

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Η... καλή ψαριά που έπιασαν στη Μύκονο

Η παρουσιάστρια και πρώην Σταρ Ελλάς μοιράστηκε δύο φωτογραφίες με τον άντρα της ζωής της. Στην πρώτη φαίνονται οι δύο τους σε νυχτερινή τους έξοδο, χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι. «Ο παντοτινός Βαλεντίνος μου», έγραψε στη λεζάντα. Στη δεύτερη ποζάρουν μαζί στις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς με κάθε ευκαιρία εκφράζει τον έρωτά του στη γυναίκα της ζωής του, Κάτια Ζυγούλη με την οποία έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τα τέσσερα παιδιά τους Αναστασία, Αλέξανδρο, Απόλλωνα κι Αριάδνη.

Σάκης Ρουβάς: Το φιλί στην Κάτια Ζυγούλη ανήμερα των γενεθλίων του

Ο Έλληνας σταρ ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο είναι στο μετρό σε πόλη του εξωτερικού με την Κάτια κι η τρυφερότητα του ανάμεσά τους είναι έκδηλη. «Κάνεις τις πιο μικρές στιγμές να φαντάζουν σημαντικές και ανεπανάληπτες», έγραψε ο Σάκης στο υπέροχο βιντεάκι τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός

Παρότι μετράνε πολλά χρόνια έγγαμου βίου και τρία παιδιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή κι ο Θέμης Σοφός γιορτάζουν την ημέρα των ερωτευμένων. Σε μια φωτογραφία τους στο Instagram, η παρουσιάστρια έγραψε: «Έχει επαληθευτεί Μην ξεχνάτε να λέτε σ’ αγαπώ σ’ αυτούς που κάνουν την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά. Σε αυτούς που υπάρχουν στα όνειρα σας, που είναι ένα απάνεμο λιμάνι για κάθε φουρτούνα , σε αυτούς που βγάζουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και μαζί τους ζείτε το τώρα και ονειρεύεστε το αύριο ❤️».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το δώρο στον σύζυγό της, Θέμη, για τον Άγιο Βαλεντίνο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top