Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση για το άλλο της μισό, Θοδωρή Μαροσούλη

«Πιστεύω όταν δύο ολόκληρα συναντιούνται», είπε στο Q&A της

Μελέτη - Μαροσούλης στην κοπή πίτας της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» μαζί με την 4χρονη κόρη τους, Αλεξάνδρα - Δείτε φωτογραφίες

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης συνιστούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, οι οποίοι αποφάσισαν στις 28 Δεκεμβρίου του 2017 υπό άκρα μυστικότητα να επισφραγίσουν την αγάπη τους με πολιτικό γάμο.

Ελεονώρα Μελέτη: Οι ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από τον γάμο της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την επέτειο γάμου της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Ερωτευμένα ζευγάρια στην πρεμιέρα της παράστασης «Στο πέμπτο σκαλοπάτι»

Για το πώς κατάλαβε ότι στο πρόσωπο του θεατρικού παραγωγού βρήκε το άλλο της μισό, αποκάλυψε σε ένα Q&A που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

 

«Σίγουρα παίζει ρόλο η ενέργεια και η ροή από την πρώτη στιγμή. Οι σχέσεις ωστόσο είναι καθημερινή απόφαση και κατάκτηση. Επίσης δεν πιστεύω στα μισά. Πιστεύω όταν δυο ολόκληρα συναντιούνται», εξομολογήθηκε για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Ενώ, όταν ένας χρήστης τη ρώτησε τι την έχει διδάξει έως τώρα η ζωή, η ίδια αποκρίθηκε «Λίγους φίλους και καλούς. Μη περιμένεις τίποτα από κανέναν. Μεγάλο πράγμα η αυτογνωσία. Ψάχνε το ο,τιδήποτε πριν το ασπαστείς. Ποτέ μη λες ποτέ. Η κακία είναι ιδίωμα των ανθρώπων. Και η αγάπη επίσης. Karma is a bitch. Η υπομονή είναι αρετή. Όλα για καλό…». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top