Ελεονώρα Μελέτη: Οι ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από τον γάμο της

Με τον Θοδωρή Μαροσούλη συμπλήρωσαν 5 χρόνια έγγαμου βίου

Τα ψώνια της οικογένειας Μαροσούής σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορέιων προαστίων - Δείτε φωτογραφίες 

Το ημερολόγιο έγραφε 28 Δεκεμβρίου 2017, όταν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο. Τότε μάλιστα η 4 ετών σήμερα Αλεξάνδρα βρισκόταν μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς της.

Ελεονώρα Μελέτη: «Κοριτσάκι μου, γιατί σε παντρεμένους άντρες;»

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι»/ Φωτογραφία NDP - Έλλη Πουπουλίδου

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι»/ Φωτογραφία NDP - Έλλη Πουπουλίδου

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές. 

Με αφορμή λοιπόν τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από την ημέρα που ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου, μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια σειρά από ακυκλοφόρητες φωτογραφίες. 

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά! Ζευγάρια με διαφορά ηλικίας που άντεξαν στον χρόνο

 

 

«8/12/17

Η προετοιμασία μου ως «νύφη! Στις 13:28 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από την δίλεπτη πολιτική τελετή που μας πέρασε στα αρχεία του κράτους ως «παντρεμένους».

Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια… μισή δεκαετία. Κοιτώ τις φωτογραφίες κ είναι σαν χθες. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Ούτε το νυφικό στο χρώμα της πούδρας, ούτε τα φλατ παπούτσια, ούτε το φτερό στο κεφάλι, ούτε την υπνηλία, ούτε το μέρος που έγινε η τελετή. Η Αλεξάνδρα ένας από τους μάρτυρες, 5,5 μηνών έγκυος. Στη φωτογραφία με τον μπαμπά δεν με λες κ κούκλα αλλά ξέρετε τι αδυναμία έχω στα αυθόρμητα. Είναι από τις αγαπημένες μου όχι γιατί είναι αριστούργημα αλλά γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τι λέγαμε εκείνη την ώρα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top